Sari la conținut

Cum cureți și dezinfectezi CADA într-un minut. Trucul a devenit VIRAL

Sursă: Unsplash

Trucul devenit viral pe TikTok. Cum cureți și dezinfectezi CADA într-un minut. Nimănui nu-i place să curețe cada. Este incomod, greu și neplăcut. Acest truc îți va face viața mult mai ușoară…

Unul dintre cele mai complicate locuri din casa de curatat, dar care in acelasi timp necesita mai multa curatenie, este cada.

De obicei se află într-un colț al băii și este greu de accesat pentru a o curăța, deci soluția cea mai bună este să intri înăuntru.

Există multe modalități de a curăța o cadă, dar acest truc de la tiktoker-ul Vanesa Amaro, specialist în curățare cu peste 4 milioane de urmăritori, ne-a atras atenția pentru că este foarte practic, rapid și eficient:

După cum puteți vedea în videoclip, mai întâi trebuie să cumpărați o perie cu dozator de săpun cu care se spală vasele, tigăile și oalele.

Trucul devenit viral pe TikTok. Cum cureți și dezinfectezi CADA într-un minut. După cum sugerează și numele, este folosit în principal pentru a spăla vase și ustensile de bucătărie. Primul truc este că este foarte eficient și pentru curățarea căzii.

Al doilea truc al Vanesei Amaro este să adauge un strop de oțet alb sau de soluție de curățare în detergentul de baie.

Astfel, proprietăților de curățare ale săpunului, vom adăuga proprietățile dezinfectante ale oțetului.

O dată pe săptămână, folosim această perie cu dozator pentru a curăța cada, precum și pereții sau sticla, dacă o avem acoperită.

Pentru că are săpun încorporat, nu va trebui să ne mai stresăm să adăugăm mereu produs de curățat pe burete, așa cum obișnuim în mod frecvent.

Și deoarece este foarte confortabil de prins, datorită mânerului, este mult mai ușor și mai puțin obositor de utilizat decât o lavetă de curățat.

În doar unul sau două minute putem curăța întreaga cadă, aproape fără efort.

@vanesamaro91 #cleaningtip #cleaningtiktok #clean #tiktok #lifehack #learnontiktok #cleaning #cleaninghack #PepsiApplePieChallenge ♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.