Sari la conținut

Cum era să moară Cabral de 5 ori într-o singură zi, după un accident de motocicletă. „Când m-au dat jos din Salvare, s-a frânt targa cu mine”. De ce a fugit vedeta din spital

Cum era să moară Cabral de 5 ori într-o singură zi, după un accident de motocicletă. Vedeta TVa vorbit despre ultimul accident care i-a marcat profund viața și care s-a întâmplat când conducea motoare.

Invitat în podcastul lui Horia Brenciu, prezentatorul TV a povestit o serie de lecții de viață pe care le-a primit de-a lungul anilor, dar și cum a fost la un pas de moarte de mai multe ori.

Cum era să moară Cabral de 5 ori într-o singură zi, după un accident de motocicletă

Acesta a vorbit în premieră despre ziua în care a suferit un accident grav de motocicletă, care l-a pus față în față cu moartea.

Dorindu-și să testeze dinamica motocicletei, a mărit viteza, iar când a realizat că urmează un impact cu o carosată de 7 tone, nu a mai avut timp să se oprească.

„Tata asta m-a învățat, că în viață nu există limite decât alea pe care ți le-ai pus tu. Nu există limite. Am avut trei trânte. Legal vorbind, am avut dreptate de fiecare dată. Dar eram mic, eram prost și făceam greșeli.

La un moment, cea de-a treia trântă, eram cu un motor care nu era al meu. Și încercam să-mi dau seama de dinamica motorului și cred că mergeam prea tare. De pe cedează mi-a intrat un domn cu o carosată din aia e 7 tone.

L-am văzut, mi-am dat seama că nu mai am timp. Am blocat spatele, am glisat-o puțin și am intrat sub mașinile parcate. Eu întins, știi cum e? Că se face urmă de cretă după tine. N-a fost cazul.

I-am zis, ‘Du-te acasă, că nu ne-am atins’. Legal, eu aveam dreptate. Dar omenește, eu sunt prostul. Dacă eu sunt prostul, du-te acasă. Cumva, ar fi bine să ne și asumăm lucrurile pe care le facem.

Cabral: „Când m-au dat jos din Salvare, s-a frânt targa cu mine”

Și, dacă soarta a hotărât că nu era momentul final pentru el din cauza accidentului de motocicletă, ce a urmat e de domeniul absurdului.

Viața lui Cabral a fost pusă de încă 4 ori, în aceeași zi, de cei care trebuiau să-l salveze.

„A venit Salvarea să mă ia. Băieții îmi lăsaseră casca în cap. Și a venit domnul care era șofer și era proaspăt angajat și a tras de cască, era legată. Și după aia mi-a pus piciorul în umăr și a început să tragă.

După ce a făcut asta, eu eram cu genunchii făcuți terci, pietre, sânge, carne și el când s-a așezat mi-a pus direct mâna pe genunchi.

M-a pus pe targă și când au închis ușile de la salvare și mi-au dat peste călcâie.

După aia, a plecat de urgență către Floreasca. Și-a dat seama că s-a stricat sirena. Omul, bine intenționat, să nu mă înțelegeți greșit: a deschis geamul și conducea pe Unirii, jumate scos pe geam, urlând: ‘Dați-vă la o parte, sunt cu domnul Cabral’.

Când m-au dat jos din Salvare, patru oameni, s-a frânt targa. Și-am căzut cu fața de pământ, cu targa pe mine. Și atunci m-am ridicat într-un picior care se bălăngănea. Și am plecat așa, într-un picior: „Unde-i doctorul, că ăștia mă omoară, până ajung acolo”.

De ce a fugit vedeta din spital: Am plecat cum m-a făcut mama

Când doctorul l-a văzut plin de sânge, le-a cerut asistentelor din cameră să-i taie pantalonii. Cabral a vrut să-l oprească, dezvăluind că nu purta lenjerie, dar asistentele s-au oferit să-l acopere cu o bucată de pânză.

„Mă ia, mă pune pe o din aia metalică de morgă. Și erau acolo, la Floreasca, patru locuri cu perdeluță. Și mă bagă acolo. Și vine doctorul: „Ce-avem aici?” Erau patru asistent: „Accident de motocicletă”. Și zice, „Bine, hai, tăiați pantalonii, să vedem ce se întâmplă dedesubt”.

Eu eram plin de carne vie în palme. Și i-am zis, ‘Domnul doctor, stați așa. Eu nu port chiloți, niciodată. Eu la genunchi sunt tăvălit rău, dar mai sus totul e în regulă”, a susținut Cabral,

Prezentatorul de la ProTv a dezvăluit că, până la urmă a fugit din spital, în care cadrele medicale i-au transmis că trebuie să rămână sub supraveghere.

„Și atunci am fugit din spital. Pentru că după ce mi-au făcut genunchii, mi-au curățat rănile, stăteam pe un scaun și așteptam să mă trimită acasă. Mi-au făcut 17 radiografii. Și mi-au zis că nu pot să mă elibereze, că trebuie să mă țină sub observație. Am sunat un prieten să mă ia.

Eu, cum m-a făcut mama, plin de bandaje, ligamentele încrucișate, așa am părăsit Spitalul de urgență Floreasca. Pe 3 ianuarie. Oamenii, atât de șocați, că n-au apucat să facă poze. Trei zile am plâns acasă”, a mai povestit Cabral.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel