Se știe despre paste că sunt alimente care conțin amidon și care pe lângă faptul că sunt delicioase, îngrașă foarte mult. Cercetătorii din Georgia au descoperit o modalitate de a găti pastele astfel încât acest meniu să fie unul sănătos.
Această modalitate este una foarte simplu – gătești pastele așa cum o faci de obicei, le lași să se răcească peste noapte și le consumi reîncălzite.
Atunci când le mănânci calde, se transformă în sânge în molecule de glucoză simple, care se dizolvă foarte repede în sânge și care cauzează un răspuns mare la insulină, de aceea nu sunt sățioase și sunt periculoase pentru diabetici, dar atunci când sunt reîncălzite, acestea se transformă în fibre, iar glucoza hrănește organismul mult mai mult timp.
A.
S-a trezit milionar din banii de pensie Pilonul 2. Conturile personale de pensii Pilon 2…
Vitamina care combate cancerul. Un articol recent din revista Science dezvăluie un potențial beneficiu al…
Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” din București a împlinit 90 de ani. Este cea mai…
Daniel Baciu, directorul Casei de Pensii, anunță o veste bună pentru pensionari: urmează o nouă…
Cât costă carnea de miel, anul acesta? Mielul este unul dintre alimentele nelipsite din meniul…
Mesaje de Florii. Duminica Floriilor este o zi specială pentru toți ortodocșii din România, dar…