sâmbătă, aprilie 17, 2021

Stim ca ar trebui sa ne facem analizele medicale anual, dar cati dintre noi ne dam seama ca avem nevoie de consiliere psihologica?!

Prea putini, din pacate. Fiecare om trece prin momente grele, prin

situatii solicitante care pot tine de orice aspect al vietii: personal, profesional, spiritual, etc. Insa care este punctul in care nivelul de stres este atat de periculos incat sa necesitam consilierea unui psihoterapeut?!

Iata cateva semnale de alarma care ar trebui sa ne determine sa apelam la ajutor specializat!

Irascibilitate

Obisnuiesti sa rabufnesti de la orice situatie minora care te incomodeaza? Te rastesti la persoane care nu au absolut nicio vina de ceea ce ti se intampla sau care, chiar daca au facut o greseala, nu ar trebui sa primeasca un astfel de comportament caci nu au

gresit grav? O stare de iritare care se extinde pe o perioada mai mare de doua saptamani, o stare care – in mod normal – nu te caracterizeaza ar trebui sa te indemne sa te duci la un psihoterapeut atat spre bine tau, cat si spre binele persoanelor dragi din jurul tau pe care risti sa le darami prin irascibilitatea ta.

Insomnie

Multi dintre noi avem probleme cu somnul, insa cel mai des dormim mai putin decat ar trebui. In realitatea, nu suferam neaparat de insomnii, ci de prea putin timp pentru a dormi. Totusi, in momentul in care esti frant de oboseala si ai avea la dispozitie 9 ore de

somn, insa tu nu reusesti sa adormi, mai mult, te afli in aceasta situatie mai mult de doua saptamani, ar trebui sa apelezi la ajutor specializat.

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Parteneri