duminică, octombrie 2, 2022

Felul în care îți pierzi virginitatea, spun oamenii de știință, te poate transforma într-o persoană frigidă sau, dimpotrivă, într-una satisfăcută pe plan sexual.
Prima experiență intimă trebuie să fie musai una cât mai dezirabilă, arată cercetătorii de la Universitatea Tennessee, care au intervievat circa 200 de femei și peste 100 de bărbați, pentru a afla ce impact a avut prima noapte de dragoste asupra vieții lor de adult. Le-au cerut mai apoi să-și caracterizeze actuala satisfacție sexuală și chiar să țină un jurnal intim timp de două săptămâni. Subiecții care au raportat prime experiențe sexuale positive, s-au declarat mulțumiți de evoluția lor la acest capitol, spre deosebire de ceilalți, care au recunoscut să se simțit frustați și depresivi.„Aceste rezultate sugerează că felul în care îți pierzi virginitatea își pune amprenta pe toată viața”, spun autorul studiului, Matthew Shaffer.

Te-ar mai interesa: Cum afectează sărutul sănătatea: Efecte mai mari l...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private