duminică, iunie 26, 2022

Cu putina rabdare si cu cateva produse ne putem face singure acasa o manichiura reusita. Claudia Balan Nail Artist Melkior explică pașii pe care trebuie să-i urmezi:

1. Ne curatam oja veche cu un dizolvant fara acetona care este mult mai bun decat cel cu acetona deoarece nu  deshidrateaza unghiile.

2. Apoi cu o pila cu abrazivitate 100 sau 180 ne aducem unghiile la aceasi lungime si forma.

3. Impingem cuticula cu un betisor de lemn, iar daca avem unghiile ingalbenite sau exfoliate venim pe suprafata lor cu un buffer.

Te-ar mai interesa: Această zodie va da lovitura! Mihai Voropchievici:...

4. Intr-un bol punem apa calda si o pastila efervescenta, emolienta si hidratanta. Introducem mana  in bol pentru  aproximativ 10 minute.

5. Apoi impingem din nou cuticula si  aplicam un ulei pentru cuticule.

6. Degresam unghiile cu un dehydrator, aplicam o baza si oja in 2 straturi fine. Este bine sa asteptam putin intre straturi si sa avem la indemana un creion corector pentru a sterge micile imperfectiuni.

7. In cazul in care oja este ingrosata, o fluidizam cu un diluant; nu o aplicam niciodata groasa pentru ca nu o sa se usuce si o sa sara foarte repede.

8. Daca vrem sa fim sic, lipim cateva decoruri pe unghii, iar la final aplicam un top coat cu luciu puternic.

Te-ar mai interesa: Studiu. Efectele secundare ale pandemiei: dureri d...

9. Pentru o uscare mai rapida aplicam si un accelerator de uscare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private