Sari la conținut

Cât câștigă o manichiuristă pe zi. Unii fac această sumă după o lună de muncă

Foto: Unsplash

Din cuprinsul articolului

Cât câștigă o manichiuristă pe zi. Într-un filmuleț postat pe platforma TikTok, Izabela, o tânără manichiuristă, în vârstă de 20 de ani, din București a făcut publice realizările sale financiare impresionante, afirmând că reușește să câștige peste 2.000 de lei într-o singură zi doar din serviciile de manichiură.

Izabela nu doar că prezintă sumele considerabile câștigate, ci și detaliază efortul depus pentru a atinge acest nivel de succes. Programul său de lucru începe devreme dimineața și se prelungește până seara.

Cât câștigă o manichiuristă pe zi

Însă, odată cu creșterea popularității și atractivității videoclipurilor sale, nu au întârziat să apară și comentariile critice. Unii utilizatori au ridicat întrebări cu privire la aspecte fiscale și legale, exprimând îngrijorarea că activitatea ei ar putea fi subiectul unor controverse legate de impozite.

“Abia aștept să intre ANAF-ul în astea…nu tu carte de muncă…nu tu asig medicală…nu tu taxe”. “Bă ăstia de vorbiți de ANAF și că nu plătește ea taxe, bravo ei, nu muncește statul cu ea, bravo fato umple buzunarul”, “Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării…mă duc să îmi cumpăr o ungheră”. “Să vină ANAF-ul Domne prea vezi numai peste tot nails artist…csf”. “Ce frustrați sunt bărbații pentru că o femeie face bani”. “Când văd ce oameni corecți avem printre noi, mă umflă râsul. Declari tot la ANAF+tips și la voi ăștia „corecți” dacă vă iese din ceva 5 lei în plus, nu știți pe unde să-i ascundeți”. “Să te vadă ăștia de la ANAF…să vezi ce calcule își fac ei…” “Nu e rău deloc…cât faci tu într-o zi eu fac în aproape o lună”.

În fața acestor critici, Izabela a răspuns ferm, subliniind că este înregistrată la Autoritatea Națională de Administrare Fiscală (ANAF), încercând să înlăture orice îndoială cu privire la legalitatea activității sale și să ofere transparență în privința situației sale fiscale.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel