miercuri, iunie 29, 2022

Prin karma se înțelege un concept filozofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Bioenergeticeanul Lida Fecioru ne explică pe larg cum ne afectează destinul karma de familie cu care venim pe lume. Tot ea ne spune ce trebuie să facem pentru a ne curăța karma și pentru a nu transmite mai departe păcatele.

„Atunci când ne naştem avem karma noastră individuală, dar venim şi cu încărcătura energetică a familiei. De la începutul vieţii vedem care sunt problemele. Începem să vedem ce se repetă în viaţă.

Te-ar mai interesa: CAISELE, pline de vitamine și minerale. Iată ce bo...

Sunt oameni care nu ies din neajunsuri sau nu le merge într-o afacere. Unii au boli destul de grave. Vedem certuri în familie şi vedem şi ce se întâmplă şi la părinţii nostri. Undeva nu se învaţă o lecţie.

Dacă părinţii tăi au fost răi, tu încearcă să nu fi la fel. Cumva să întrepţi această povară a karmei. Undeva tu trebuie să îndrepţi. Trebuie să iubeşti.”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru: „Exact cum avem ADN-ul, aşa este şi karma”

„Multă lume ignoră aceste lucruri. Noi nu putem facem în locul nimănui nimic. Eu cred că dacă lumea ar percepe aceste lucruri şi ar funcţiona puţin mai bine pe aceste principii ale Universului, ar fi mai bine. Toate vin înapoi. Forţa bumerangului este mare. Exact cum avem ADN-ul, aşa este şi karma.

Te-ar mai interesa: Atenție la căpușe! 14% din populația lumii s-a inf...

Noi le moştenim, însă este important să schimbăm ceva în viaţa noastră. De pildă, oamenii care percep această karmă sunt puţin mai evoluaţi. Au altă formă de energie. De multe ori, ne vedem după comportament.

Dacă comportamentul este puţin mai agresiv, ar fi bine să nu mai fim aşa. Putem să ne reeducăm. Nimeni nu o poate face în locul nostru. Ar fi bine să putem să ajutăm pe cineva în aşa ceva. Nu trebuie să repetăm greşelile familiei.

Te-ar mai interesa: Medic: cum poate fi scăzut riscul de accident vasc...

De pildă, de foarte multe ori ne trezim că ne rugăm pentru aproapele nostru. Noi ne rugăm instinctual. Simţim că are nevoie de rugăciunea noastră. Este ca o protecţie.

Înainte, părintele îşi închina copilul atunci când acesta pleca de acasă. Deci, părintele încerca să transmită o karmă bună copilului.

Totodată, există familii unde tatăl era alcoolic şi atunci copiii au moştenit forma de agresivitate, dar şi partea alcoolică şi le fac viaţa părinţilor un calvar. Trei generaţii sunt identice.

Te-ar mai interesa: Cancer pulmonar: Semnele precoce care trebuie să t...

Lidia Fecioru: „Să învăţăm copiii să iubească şi să nu fie răzbunători”

Dacă avem un partener agresiv, trebuie să ne protejăm copiii de karma pe care o pot moşteni. Să ne învăţăm copiii să iubească şi să nu fie răzbunători. Dacă vom alimenta acest lucru, vom duce aceeaşi karmă mai departe.

Cineva duce mai departe această karmă. Noi nici nu putem interveni să curăţăm, ci putem doar să-i învăţăm pe alţii să o facă.

De exemplu, ne place să câştigăm bani şi de la un moment dat nu mai câştigăm nimic. Se blochează totul. Noi când suntem în euforia câştigului, uităm să mulţumim şi să fim recunoscători Universului. Chestia asta tot karmic vine. Ne întrebăm de ce noi. Trebuie să vedem ce a fost în trecut.

Te-ar mai interesa: Băutura aurie care scade glicemia! Este indicată a...

lidia
Lidia Fecioru despre karma

Karma este ca un blestem. Mai este şi karma colectivă. Atunci când oamenii merg în vacanţă şi mor într-un accident împreună. Acolo este karmă colectivă. Nimic nu este întâmplător. Şi dacă mergi pe drum şi ai scăpat la un centimetru de moarte, la fel. De aici, oamenii se schimbă. Devin mai buni.

Nimic nu-i întâmplător. Sus se face o triere. Noi putem regla pe parcursul vieţii lucrurile. Putem curăţa pentru copiii noştri, pentru a nu moşteni karma părinţilor noştri.

Problema este că de foarte multe ori, oamenii trebuie să reacţioneze conform instinctului lor. Să-şi asculte instinctul. Cu toţi primim informaţii instinctual. Să le primim şi acceptăm.

Atunci când se nasc copiii cu probleme, ei sunt cei care curăţă karma neamului. Vindecă de egoism şi minciună. Ei cer doar iubire şi atât. Ei vindecă un neam întreg.”, a mai spus Lidia Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private