Sari la conținut

Cum poți afla câte vieți anterioare ai, în funcție de data nașterii tale?

sursa foto arhiva doctorul zilei

De unde știi despre viețile tale anterioare? Adevărul este că a ști despre viețile noastre anterioare, dacă le-am avut, este un mister pe care mulți oameni încă nu reușesc să-l înțeleagă. Din fericire, există numerologia care încearcă să facă lumină asupra acestui subiect. Tocmai de aceea, vă vom explica cum puteți folosi numerologia pentru a afla câte vieți anterioare ați avut, în funcție de data nașterii dvs. Sunteți interesat?

Ce vă poate spune numerologia?

Numerologia este studiul relației dintre numere, unele litere și formule, și ființele vii, deoarece se presupune că numerele influențează oamenii și obiectele din jurul lor. Prin urmare, numerele ajută la înțelegerea modului în care sunt sau acționează oamenii și este posibil chiar să prezicăm viitorul.

În cadrul numerologiei există diferite numere care sunt aproape întotdeauna definite de data nașterii și care pot defini diferite aspecte ale vieții tale, de exemplu: viețile tale anterioare.

Cum să știi câte vieți ai trăit cu ajutorul numerologiei?

sursa foto arhiva doctorul zilei

Printre multe alte date despre personalitatea ta și predicții despre viitorul tău, numerologia îți poate dezvălui și câte vieți ai trăit. Poți afla urmând acești pași simpli:

Pasul 1

Scrieți pe o bucată de hârtie data nașterii, începând cu ziua, urmată de lună și an. În continuare, începeți să simplificați fiecare cifră a datei dvs. de naștere până când vă rămâne doar o singură cifră. De exemplu, dacă data nașterii tale este 13, vei adăuga: 1+3=4.

Pasul 2

În continuare, veți face același lucru cu luna și anul. De exemplu, dacă v-ați născut în luna 01, cifra finală este 1. Faceți același lucru cu cifrele lunii și anului. De exemplu, dacă v-ați născut în ianuarie 2010, suma va fi: 2+0+1+0= 3. Prin urmare, suma finală va fi: 4+1+3=8. Rezultatul final este 8; aceasta înseamnă că persoana născută pe 13 ianuarie 2010 a trăit 8 vieți anterioare.

Același lucru îl veți face cu numărul lunii și al anului. Singurele numere care nu sunt simplificate, pentru că sunt numere de bază, sunt 11 și 22.

Acum că știți câte vieți anterioare ați avut, ce-ar fi să aflați care este scopul vostru atunci când vă reîncarnați în această viață sau ce ați venit să învățați aici. Îți spunem cum să descoperi acest fapt interesant cu ajutorul numerologiei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel