duminică, octombrie 24, 2021

Donează o șansă la viață! La fiecare 20 de minute, un român este diagnosticat cu un cancer de sânge, precum leucemia. Tu ai putea fi singura lui speranță. Oferă-te să devii donator de celule stem hematopoietice!

ÎNSCRIE-TE ONLINE acum!

https://www.registru-celule-stem.ro/implicate/

Ori de câte ori un pacient cu cancer de sânge sau altă boală hematologică severă are nevoie de un transplant de celule stem hematopoietice, căutăm în registrul nostru și în cele din întreaga lume pe cineva care este identic genetic pentru acel pacient.

Dacă sunteți perechea lui, vă vom contacta și vă vom cere să donați dacă sunteți sănătos și încă doriți să faceți acest lucru. Este foarte important să vă actualizați datele de contact, astfel încât să vă putem contacta atunci când este nevoie.

Te poți înscrie în Registru și la un Centru al Donatorilor

de Celule Stem Heamtopoietice. Dacă decizi astfel, ne poți contacta și noi te programăm la un Centru al Donatorilor de Celule Stem Hematopoietice, unde vei fi consiliat și ți se vor recolta 15 ml de sânge pentru analize gratuite care includ: determinarea grupei sanguine și Rh, testarea unor boli infecțioase transmisibile și determinarea profilului HLA. Dacă rezultatele analizelor sunt bune o să primești o scrisoare de confirmare pentru înscrierea în Registru.

Aici sunt toate informațiile, dacă ești interesat să devii eroul cuiva  registru-celule-stem.ro/implicate

 

Ultimele stiri