sâmbătă, august 8, 2020

Ochii mari pot fi rezultatul machiajului, dar poși să ai ochii mari și strălucitori și dacă sunt sănătoși. Cearcănele, ochii umflați și genele rare nu fac ochii mari, de aceea, cel mai bine este să tratezi cu remedii naturale

Cearcăne

Lingura rece și ceaiul de mușețel

Ia două linguri și pune-le în congelator, apoi fierbe ceai de mușețel. Lasă pliculețele de ceai în băutură timp de 15 minute. Apoi, scoate cele 2 linguri și ține-le sub ochi timp de 30 de secunde, apoi aplică cele 2 pliculețe de ceai. Tratamentul rece-cald îți va îmbunătăți circulația sângelui și va face ca cercurile gri-mov să dispară.

Citește și:

Definește-ți sprâncenele

Sprâncenele bine definite dau iluzia unor ochi mai mari, de aceea trebuie să ai grijă de forma și culoarea sprâncenelor.

Creionul alb 

Creionul alb pe conjunctivă te va ajuta să obții ochii aceia mari de căprioară, contrar creionului dermatograf negru, care face ochii să pară mai mici

Genele lungi

Genele lungi dau de asemenea impresia unor ochi mai mari, dar dacă nu ai fost binecuvântată de la natură poți să încerci uleiul de ricin pentru efecte uimitoare. Aplică uleiul de ricin cu ajutprul unui bețișor în fiecare seară și vei vedea că genele încep să crească.

Citește și:

 

Parteneri