duminică, septembrie 27, 2020

Kinga Sebestyén este o cunoscută antrenoare de kangoo jumps și, se pare, a găsit rețeta tinereții fără bătrânețe.

Kinga arată spectaculos la cei 44 de ani ai săi. Fără îndoială, trupul perfect este și rezultatul îndelungilor ore petrecute la sala de sport, însă ea mai are câteva secrete bine tăinuite, pe care le-a dezvăluit libertatea.ro.

Se pare că o ședință de kangoo jumps topește 1000 de calorii, însă antrenoarea oricum are grijă la ce mănâncă și evită alimentele care ar putea să îi afecteze silueta sau sănătatea, indiferent cât de mult sport face.

Citește și:

În prezent, celebra antrenoare are 53 kilograme, la înălțimea de 1,70 m. Iată cum a spus Kinga Sebestyén că își menține silueta adolescentină:

„Am 4-5 mese pe zi, în cantități mici sau moderate, în funcție de cât de mult efort depun în acea zi la antrenamente. Iau un mic dejun bogat în carbohidrați și proteine. De exemplu, șuncă de curcan, ouă fierte sau ochi, cereale cu iaurt și fructe. Plus jumătate de ananas. La prânz, carne la grătar cu salată, iar seara salată ușoară sau orez cu legume.

Citește și:

Important este însă și ce am exclus definitiv din alimentație. Sunt produse pe care ești tentat să le cumperi din magazine pentru că sunt ieftine și aparent bune la gust. Însă multe dintre ele conțin mulți conservanți și nu sunt deloc bune pentru sănătate pe termen lung. Nu mai spun că nu poți avea o siluetă armonioasă dacă le consumi. Eu am exclus complet mezelurile de orice tip, salam, parizer, crenvurști, pate de ficat, semi-preparatele, foietajele, cartofii prăjiți, pastele și pâinea din făină albă. În plus, nu consum brânză grasă, fructele în conserve, zahăr, sare în exces, alcool și băuturi carbogazoase. Acestea sunt, de altfel, reguli elementare pentru oricine își dorește să slăbească ori să își mențină silueta și să fie sănătos. Când suntem foarte tineri, avem metabolismul alert și nu observăm cât ne dăunează aceste alimente, însă, odată cu înaintarea în vârstă, orice exces sau abatere de acest tip se vede imediat la siluetă și la sănătate”, spune Kinga Sebestyen.

Parteneri