luni, martie 27, 2023

Cum poți să renunți la fumat cu ajutorul remediilor naturale.

Este știut faptul că nicotina este printre cele mai adictive droguri din lume. În medie, un fumător încearcă de opt până la 11 ori să se lase de fumat până când reuşeşte. Experţii estimează că piaţa globală a produselor şi procedurilor dedicate renunţării la fumat va atinge 20 de miliarde de dolari până în anul 2025.

Te-ar mai interesa: Noua variantă de tuberculoză pune toată lumea pe j...

Pentru unii oameni fumatul afectează nervii și, prin urmare, are un efect calmant și sedativ. Indiferent de efect și impact, fumatul este un obicei extrem de dăunător. Este dificil, dar nu imposibil sa renunțați la fumat. Este vorba despre dorință și atitudine.

Nu există modalități ușoare să renunțați la fumat. Există, însă, multe remedii naturale care pot ajuta în lupta împotriva acestei dependențe nesănătose. Ofertele farmaciilor şi ale medicinii alternative se înmulţesc de la an la an.

Trebuie doar să vă informați despre remediile naturale care vă vor ajuta să renunțați la fumat. Cel mai important, desigur, este că va trebui sa fiți foarte motivați și foarte disciplinați pentru a scăpa de chinurile de dependență de nicotină. Din fericire, există unele plante, a caror utilizare vă va ajuta în acele dificile zile.

Te-ar mai interesa: Fructul care te ajută să slăbești. Expert: Dacă mâ...

Cum poți să renunți la fumat cu ajutorul remediilor naturale

Lobelia

În afara faptului că este o floare frumoasă, aceasta este o plantă care conține Lobelia alcaloid care acționează ca un substitut temporar pentru nicotina, pentru a satisface setea corpului.

Floarea pasiunii

Ajută la calmarea sistemului nervos, care trebuie să fie în stare bună, la momentul când vă decideți să nu mai fumați.

Ghimbirul, planta miraculoasă care te vindecă de o mulțime de afecțiuni.  Cum să-l consumi

Rădăcina de ghimbir

Mestecați o bucată de rădăcina de ghimbir proaspăt sau ghimbir confiat, și el vă poate ajuta pentru a reduce pofta de mâncare. Este cunoscut faptul că cei mai mulți oameni care au decis să renunțe la fumat, se tem de luarea în greutate.

Te-ar mai interesa: Cum să-ţi atingi obiectivele în alimentație. Dr. B...

Rădăcina Blackberry

Ajută la construirea sistemului imunitar și protejează organismul în timpul situațiilor stresante.

Echinacea și usturoiul

Luate fie individual, fie combinate, cele două componente au o protecție puternică a plămânilor.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private