Atunci când ai poftă de ceva dulce, o banană, pare alegerea ideală – este un produs bogat în proteine, te energizează, însă, dacă ești pe drum sau te duci la serviciu, de cele mai multe ori, bananele lasă mizerie în urma lor – fiind prea coapte sau ajungi să uiți să le mânânci. Iată o rețetă simplă
Ai nevoie de
2-3 banane coapte
sucul de la o lămâie
scorțișoară
Combinația dintre banane și scorțișoară este sănătoasă, iar rețeta este una simplă
Taie bananele felii subțiri și înmoaie-le în sucul de la o lămâie, ca să nu se ardă prea rău atunci când le coci. Pune-le pe o tavă, pudrează-le cu scoțișoară și bagă-le la cuptor.
Ține-le la cuptor până când culoarea lor este una aurie, dar nu uita să le întorci și pe partea cealaltă. Lasă-le să se răcească complet și pune-le într-o pungă
Savuează-le în pauza de prânz, înainte sau după antrenamente
A.
Paștele este una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin. În timp ce mulți…
Ouăle ar putea fi contaminate cu bacterii periculoase, cum ar fi Salmonella, care poate provoca…
Părintele Vasile Ioana a amintit despre importanța Prohodului Domnului, o slujbă la care credincioșii participă…
Ce trebuie să ai în portofel în noaptea de Înviere. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit…
Mărturisirea unui tânăr de 30 de ani despre rezultatele șocante ale unui test ADN a…
Cristina Demetrescu spune că un semn beneficiază de un ajutor neașteptat la scurt timp după…