Sari la conținut

Cum recunoști cei mai mari manipulatori. Zodiacul manipulatorilor

horoscop 19 ianuarie
Sursă foto: arhiva Doctorul ZIlei
horoscop zilnic

Cum recunoști cei mai mari manipulatori. Zodiacul manipulatorilor

Specialiștii în astrologie susțin că unii nativi sunt capabili de orice pentru a-și atinge scopurile. Nativii anumitor zodii sunt maeștri în manipulare. Sunt atât de ingenioși că reușesc cu mare ușurință să-i influențeze pe cei din jur astfel încât totul să fie fix cum își doresc ei. Intuiesc imediat punctele slabe ale celor cu care intră în contact și exact acolo atacă.

Potrivit dcmedical.ro, există un zodiac al manipulatorilor care te va ajuta să-ți creionezi o hartă a celor mai mari „maeștri” în arta manipulării. Astrele vă sfătuiesc să vă feriți de aceste semne manipulatoare. Dar să aflăm care sunt acestea și ce vor să realizeze prin manipularea altor persoane.

Zodiacul manipulatorilor

Berbec. Nu le pasă ce crezi despre ei

Berbecii sunt manipulatori în sensul că sunt implacabili și nu renunță la ce vor nici în ruptul capului. Sunt din fire încăpățânați, se enervează ușor și se luptă cu tine până în pânzele albe, și nu le pasă ce crezi despre ei, atâta timp cât le faci voia. Mai rău e că zâmbesc și glumesc în timp ce pun presiune pe tine, dar nu te lăsa păcălit – nu se vor opri!

Taur. Joacă rolul victimei

Taurilor le place să pozeze în victimă, să-ți spună o poveste emoțională sau chiar să nu spună nimic dar să pară năpăstuiți, dar parcă ar fi fost bătuți de lume. Nu te lăsa înșelat, sunt unii dintre cei mai puternici oameni din jurul tău și știu exact ce să facă pentru ca totdeauna să aterizeze în picioare. Doar joacă rolul victimei, ca să te facă să cedezi și să le faci voia.

Gemeni: Mint cum respiră

Cel mai manipulant lucru pe care îl face Gemenii este să întindă adevărul atât de mult încă numai adevăr nu mai este. Adică te mint frumos în față. Ei își pot raționaliza minciuna, spunând că denaturează lucrurile spre binele tuturor și că nu există alte opțiuni. Dar folosesc minciuna ca modalitate de a-i manipula pe ceilalți.

Se pot jura că vor face un anumit lucru și tu să-i crezi fără ezitare, deși ei n-au nici cea mai mică intenție să îl facă. Sau pot exagera cu ușurință gravitatea unei situații, doar ca să iasă cum vor ei.

Rac: Maeștrii dramei

Pentru Raci, orice problemă e o catastrofă. Nu mint și nici nu fac pe victima, ci pur și simplu prezintă lucrurile de așa manieră încât ai senzația că vine potopul. Din vorbe, pur si simplu te învârt pe degete. Și nici nu te prinzi de asta, decât foarte greu.

Leu: Joacă cartea inocenței

Leii fac tot ce pot ca să pară inocenți în orice situație gravă. Sunt foarte încrezători în propriile forțe, dar uneori din orgoliu fac lucruri care pot avea consecințe devastatoare pentru alții. Dacă Leul face ceva care aduce o victorie pentru el dar un dezastru pentru o altă persoană, va învârti lucrurile în așa fel încât să pară că de fapt e bine pentru toată lumea ce s-a întâmplat.

Fecioară: Prea șmecheri să fie prinși

Fecioara nu manipulează direct, ci face scheme indirecte, pentru că nu-și poate exprima clar, concis și în față dorințele. Dacă o Fecioară vrea ceva, nu o spune direct, dar insinuează, sugerează vag și pasiv agresiv, astfel încât cei din jur cred că a fost ideea lor să facă acel lucru. Este inteligentă și prea șmecheră ca să fie prinsă.

Cum recunoști cei mai mari manipulatori

Balanță: Folosesc arta seducției

Când Balanțele manipulează, se comportă de parcă nu știu să facă ceva sau nu au abilitățile necesare, dar altcineva știe și e „salvatorul”. Balanța își va folosi farmecul personal ca să manipuleze, să seducă, să convingă pe cineva să o „salveze” pentru a obține ce-și dorește. Iar dacă îi prinzi, se comportă ca și cum ar fi inocența întruchipată și habar n-au ce le reproșezi.

Scorpion: Te șantajează emoțional

Scorpionul te poate face să crezi că greșești fatal dacă nu ești de partea lor și nu-i asculți ad litteram. Te fac să crezi că dispar din viața ta dacă te pui de-a curmezișul voinței lor, ceea ce în fapt e abuz și agresiune emoțională. Se va folosi, pentru asta, de toate secretele pe care i le-ai încredințat în trecut, te va șantaja că le face publice.

Săgetător: Prea drăguți să le spui NU

Săgetătorul poate fi atât de drăguț de pur și simpli nu poți să-l refuzi. Totul ca să obțină ce vrea. Te bombardează cu atenție, iar atenția și frumusețea lor te va costa scump.

Capricorn: Atac pe toate fronturile

Capricornul își folosește toate cunoștințele și întreaga competență ca pe arme prin care să te constrângă să faci ce vrea el. Te va face să te simți prost, atacând din toate direcțiile doar ca să te facă să faci ce și cum vrea el.

Vărsător: Sunt ca fantomele

Cu Vărsătorii e simplu: faci acum exact ce vor și cum vor ei, altfel se comportă precum fantomele cu tine. Se ascund, te ignoră, nu răspund la mesaje, liniște totală. Te fac să te întrebi cu ce ai greșit și se folosesc de asta ca să le faci pe plac. Se joacă așa cu tine până când te aduc în punctul unde au dorit și nici măcar n-o să știi că ești manipulat.

Pești: Nu vor să-și asume responsabilitatea

Peștii nu-și vor asuma niciodată responsabilitatea faptelor lor, nu va fi niciodată vina lor că s-a întâmplat ceva sau că cineva s-a supărat. Nu răspund pentru nimic, și aruncă cu o ușurință îngrijorătoare vina în cârca altora, pentru că sunt cumplit de de creativi și versatili.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel