marți, mai 24, 2022

Cum reușește Ioana Ginghină să aibă o siluetă de invidiat. În cadrul unui interviu, actrița a dezvăluit că a fost mereu atentă la alimentație, mai ales că tatăl ei a fost profesor de educație fizică.

”Dintotdeauna am avut grijă de ce mănânc, pentru că tatăl meu este fost profesor de educație fizică și face și acum sport, la 79 de ani. Drept urmare, eu și sora mea am crescut în casă cu dietă, nu cură de slăbire, dietă toată viața.

Te-ar mai interesa: Simptome de demență: dacă tânjiți după aceste trei...

Eu de mică, seara nu mâncam decât un iaurt sau un fruct. Eu când veneam din tabere, mă aștepta tata cu cântarul acasă. Deci obsesia mea nu e așa, că mi-am creat-o. Eu așa am fost crescută.

Tata făcând box, tot timpul a trebuit să se mențină la un 75 de kilograme și el și acum arată la corp ca un tânăr de 35 de ani.

Am învățat că sportul constant, nu extrem de mult, acolo 45 de minute, o oră, te face să ai un corp armonios toată viața.

Sportul trebuie să se facă în funcție de vârstă. Tata făcea box și tenis de câmp și acum face înot și bicicletă. Și noi femeile trebuie să schimbăm. Mai trecem la yoga, pilates”, a dezvăluit Ioana Ginghină, pentru Spectacola.

Te-ar mai interesa: Profesorul Constantin Dulcan: „Tot ceea ce facem r...

Ioana Ginghină spune că evită cât poate zahărul și nu se poate abține să nu mănânce dulciuri, însă le alege pe cele raw vegane și este atentă la cantitate.


La ce alimente a renunțat Ioana Ginghină

„Evit zahărul, dar dulciuri mănânc zilnic, mănânc dulciuri raw vegane, îmi plac dulciurile foarte mult și mi-e greu să renunț. Contează și cantitatea să nu fie mare.

Zahăr mănânc foarte rar, dacă merg la o zi de naștere. Nu vreau să mă transform într-o povară pentru cei din jur. Eu țin acum post, dar dacă mâine mă invită cineva la masă, n-o să refuz. O să mănânc puțin din fiecare.”,a continuat aceasta.

Te-ar mai interesa: Cum se manifestă hipotiroidismul la copii și cât d...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private