miercuri, august 17, 2022

Revii rapid la silueta dinainte de Sărbători. Nu este o crimă dacă te-ai bucurat de meniurile bogate, sarmale, piftie, friptură și cozonac.

Probabil că s-au depus rapid 2 – 3 kilograme, dar vestea bună este că se pot da jos rapid. La fel de repede cum s-au depus.

Iată ce trebuie să faci în următoarele zile pentru a reveni la silueta de dinainte de Crăciun.

Până la Revelion, renunță total la alcool. Degeaba reduci porțiile dacă seara savurezi câte o băutură alcoolică. Singurul lucru care trebuie băut este apa. Și aceasta din belșug, apa te ajută să topești kilogramele, ține de foame și îți hidratează organismul.

Te-ar mai interesa: Studiu. Bebelușul poate semăna cu primul partener ...

Ai grijă la mărimea porțiilor. Trebuie să fie cât mai mici. Privește-ți palma, cam cât încape în palma ta, atât ar trebui să fie mărimea porției tale de mâncare.

Nu aștepta să îți fie foame și amăgește-ți stomacul cu câte o gustare nevinovată. Câteva feliuțe de măr, ananas și morcov.

Renunță la combinații alimentare! Nu amesteca proteinele cu carbohidrații.

Rezumă-te la alimente simple și consumă-le moderat. Începe ziua cu un iaurt degresat cu două linguri de fulgi de ovăz, la masa de prânz alege o proteină: salată verde cu o friptură slabă, pește, un ou sau două feliuțe de brânză.

Te-ar mai interesa: Horoscop 17 august:  O zodie are parte de o mărire...

Iar seara revino la un iaurt, chefir sau sana, de data aceasta fără fulgii de ovăz. Încearcă zilnic măcar o plimbare de 30 de minute. Sau o tură la patinoar. În trei zile cu acest regim, vei scăpa de kilogramele acumulate la mesele de Sărbători.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private