Sari la conținut

Cum s-a îngrășat Bursucu 60 de kg în 6 luni

Bursucu s-a îngrășat 60 de kg în 6 luni. „Nici nu mi-am dat seama”. Ce a făcut cunoscutul prezentator după ce s-a lăsat de dans și s-a apucat de coregrafie.

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, face senzație, la Kanal D, cu noua sa emisiune: „Dimineața cu noi”. Prezentatorul TV a ieșit din proiectul „Teo Show”, pentru a porni o nouă aventură, alături de George Tănase și Viviana Sposub.

Îndrăgitul prezentator TV și-a câștigat repede admirația publicului, dar tot la fel de repede, și niște kilograme în plus. Invitat  în emisiunea  „Duet cu Alexandra”, Bursucu a povestit cum a ajuns să  se îngrașe 60 de kilograme în 6 luni.

„Dansez pentru tine”, momentul când s-a produs schimbarea

Se întâmpla chiar la începutul carierei sale în televiziune. Mai exact, o dată cu proiectul „Dansez pentru tine”, Bursucu a renunțat la competiții și la dans, pentru a se dedica coregrafiei.

Deși activitatea sa fizică a scăzut dramatic, alimentația i-a rămas la fel, ceea ce a dus la o îngrășare rapidă, de la 78 de kilograme, la 140, în doar 6 luni. Mai mult, el spune că nici măcar nu realiza cât de tare i se schimbase silueta.

„Eram la Dansez pentru tine, când am intrat acolo aveam 78 de kilograme pentru că eram în activitate, eram dansator în activitate, doar că m-am lăsat de dans pentru că nu mai făceam față și de competiție, eram dansator în trupa lui Edi Stancu, după am devenit coregraf câteva sezoane mai târziu, când efectiv m-am lăsat cu totul și de dans, doar antrenam, dar regimul alimentar nu l-am schimbat.

În momentul în care m-am apucat să fiu doar coregraf, în șase luni de zile m-am îngrășat 60 de kilograme, dar ce e miraculos este că eu niciodată nu mi-am dat seama că sunt atât de gras, dacă poți crede.

Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare”, a explicat Bursucu în emisiunea Alexandrei Ungureanu.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: