sâmbătă, septembrie 26, 2020

Călătorii inteligente în perioada pandemiei, este posibil? Organizarea unei călătorii în perioada pandemiei poate părea complicată, deși în realitate, nu este așa.

De exemplu, plecând acum, nu numai că putem economisi bani dar putem și vizita cele mai frumoase, cunoscute dar și aglomerate în mod uzual – locuri din Europa. Toate acestea fără a sta ore în șir la cozi, în liniște și fără grabă. Acestea sunt câteva ponturi în vederea organizării călătoriilor inteligente.

Citește și:

Vacanța este o perioadă de odihnă și relaxare așteptată cu nerăbdare. Pentru mulți, o călătorie în străinătate este unul dintre cele mai interesante momente ale anului, așa că merită să o planificăm înțelept pentru ca șederea să fie plăcută și liniștită. Întrebarea este – cum?

În așa-numitele călătorii inteligente, nu este vorba despre informații sau despre calcule complicate legate de unde este mai ieftin să zbori sau unde să te cazezi. Călătoria inteligentă se referă la utilizarea internetului pentru planificarea acesteia. În secolul 21, există o mulțime de instrumente pentru a găsi conexiuni aeriene atractive și cazare pentru toate gusturile, pretențiile dar și pentru toate buzunarele.

Citește și:

Atunci când planificați o călătorie, merită să luați în considerare mai întâi zona pe care doriți să o vizitați. Cu toate acestea, dacă nu știți exact unde doriți să mergeți, merită să utilizați hărțile interactive cu prețurile biletelor de avion, către, de exemplu, țările europene – una dintre ele este disponibilă pe eSky.ro (https://www.esky.ro/radar).

Acolo, puteți verifica zborurile la prețuri avantajoase și în doar câteva momente puteți compara ofertele alegând-o pe cea mai bună. Prin rezervarea biletelor, puteți accesa, de exemplu, Bari cu 30 EUR, Roma cu 20 EUR, Berlin cu 31 EUR, Barcelona pentru 34 EUR sau Malta pentru 36 EUR. Acestea sunt doar câteva zboruri ocazionale în străinătate.

Citește și:

Pentru cei ce se decid asupra unei destinații specifice, există și instrumente care îi vor ajuta să găsească o ofertă atractivă în câteva momente. În motorul de căutare dezvoltat de eSky, se pot verifica conexiunile a peste 950 de companii aeriene, iar opțiunea „Zboruri în date apropiate” permite economisirea de la câteva zeci la chiar câteva sute de lei prin schimbarea datei de plecare cu câteva zile.

Călătoria începe, dar nu se termină cu zborul

Când plecați în străinătate, merită să planificați și o ședere peste noapte. Rezervând cazarea în avans, putem găsi o ofertă atractivă într-un hotel sau într-un apartament. Folosind baza de unități de cazare eSky, vă puteți planifica călătoria de la A la Z pe un singur website fără a căuta inutil pe pagini diferite.

Când rezervați cazare, merită să fiți atenți și la mâncare. Dacă doriți să cunoașteți bucătăria regiunii în care vă deplasați, puteți, de exemplu, renunța la micul dejun într-un hotel și să vă bucurați de mâncăruri locale din oraș. Renunțarea la catering la un hotel reduce costul cazării, ceea ce vă va permite să cunoașteți în întregime comorile culinare și să aflați despre tradițiile gastronomice ale unei anumite țări sau regiuni.

Siguranța este cheia unei călătorii de succes

După perioada de izolare, mulți dintre noi ne gândim la siguranța dinaintea și din timpul unei călătorii. Așadar, este important să luați cea mai bună decizie asupra asigurărilor ce vă vor permite să vă bucurați negreșit de călătoria voastră. La eSky, putem găsi diferite tipuri de asigurări. Acestea sunt doar câteva secrete ale călătoriei inteligente, care vor fi utile tuturor atunci când planificați un voiaj. Prin organizarea unei călătorii pe Internet, putem adapta deplin călătoria la așteptările noastre, nu pierdem mult timp și economisim profitând de ofertele speciale de preț.

Parteneri