marți, august 16, 2022

Cum să desfundați arterele înfundate, în mod natural: Băutură minune, cu doar trei ingrediente.

Arterele tale sunt căile prin care sângele călătorește de la inimă către restul corpului. Uneori, genetica, o boală cronică sau mâncatul prost pot înfunda arterele. Nivelurile ridicate de colesterol joacă un rol important, deoarece această substanță grasă nu se amestecă cu sângele.

Te-ar mai interesa: Ești mereu furios, supărat, stresat? Calmează-ți n...

Blocajele pot duce la probleme majore de sănătate. Acestea includ

  • hipertensiune arterială,
  • insuficiență cardiacă congestivă
  • chiar deces.

Vestea bună este că să vă păstrați inima și arterele sănătoase este mai ușor decât credeți. Colesterolul crește atunci când corpul tău are un exces de grăsime, așa că este important să te concentrezi pe dieta ta.

Cum să desfundați arterele înfundate în mod natural cu doar trei ingrediente

Pentru a te proteja de arterele înfundate, stai departe de prăjeli, gustări cu exces de zahăr și prea multă carne roșie. Pe lângă dietă și exerciții fizice, aceste remedii naturale pot ajuta la curățirea țe arterelor înfundate.

antivirale naturale

  • Ghimbir

Ca un antioxidant puternic, ghimbirul funcționează pentru a descompune colesterolul rău. Ghimbirul este folosit în remedii naturale pentru greață și dureri de cap, iar studiile multiple indică faptul că poate reduce și nivelul colesterolului gras din organism.

Te-ar mai interesa: Zodii lovite de karma. Urania: Blocaje care dau bă...

Un alt studiu a arătat că ghimbirul ar putea ajuta la încetinirea sau oprirea procesului de depunere a plăcii pe pereții arterelor.

Este ușor să adaugi mai mult ghimbir în dieta ta zilnică. Ghimbirul poate fi consumat în multe feluri. Acestea includ consumul în ceai, sub formă de pudră în capsule, gătit în alimente și consumat crud în cantități mici.

Atenție!!! Prea mult ghimbir poate provoca reacții adverse. Deoarece poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale, persoanele care iau medicamente similare nu ar trebui să mănânce prea mult ghimbir. Ghimbirul poate provoca arsuri la stomac și balonare în doze mai mari (cum ar fi în capsule).

Te-ar mai interesa: Vrei să scapi de grăsimea de pe burtă? Evită acest...

  •  Usturoi

Usturoiul poate scădea nivelul colesterolului, dar numai pentru un interval de timp scurt. S-a observat că scade tensiunea arterială, ceea ce poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol. Studiile au remarcat, de asemenea, că usturoiul poate avea efecte antifungice și antibacteriene, care sunt beneficii suplimentare ale plantei.

Pe lângă faptul că puneți mai mult usturoi în mâncare, puteți lua suplimente de usturoi sub formă de pastile.

Te-ar mai interesa: Vestea tristă a zilei! O îndrăgită actriță a murit...

Atenție!!! Persoanele cu tensiune arterială scăzută ar trebui să discute cu medicii lor înainte de a începe suplimente cu usturoi. Înainte de a începe, știți că se poate adăuga la problemele de stomac deja existente.

apa cu lămâie

  • Lămâie

Lămâia conține unele dintre cele mai mari beneficii pentru sănătate ale oricărui fruct de acolo. Pe lângă faptul că ajută la digestie, sănătatea pielii și sănătatea ficatului, lămâia poate avea efecte pozitive asupra colesterolului.

Te-ar mai interesa: Obiceiul care îți afectează sănătatea inimii și a ...

S-a demonstrat că vitamina C din lămâie scade nivelul de colesterol.

De asemenea, poate reduce efectele arterelor înfundate. În plus, acidul citric poate reduce depozitele de placă. Adăugarea de lămâie în dieta ta este unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poți face. Puteți stoarce sucul peste mesele și salatele obișnuite; adăugați-l în apă, ceai și alte băuturi; și mănâncă chiar felii de lămâie cu mâncarea ta.

Atenție!!! Cu toate acestea, deoarece lămâia este acidă, prea mult poate cauza probleme cu stomacul. Prea mult suc de lămâie poate începe să corodeze smalțul dinților tăi. Din acest motiv, încercați să beți apă la temperatura camerei după ce mâncați. De asemenea, bea lichid cu lămâie în el, în loc să bei suc de lămâie pur.


Băutura minune, amestec de suc de lămâie, usturoi și ghimbir

Butura minune este compusă dintr-un amestec de suc proaspăt de lămâie, usturoi, ghimbir și miere. Gustul poate necesita o adaptare, dar beneficiile băuturii pentru persoanele cu exces de grăsime în artere ar putea fi exponențiale.

Potrivit Step to Health, este ideal să bei acest amestec dimineața, înainte de mese. Continuarea cu un mic dejun echilibrat este o idee bună.

Când alegeți meniul de mic dejun, luați în considerare un amestec de alimente alcaline pentru a vă proteja stomacul.

Asigurați-vă că vă echilibrați dieta în mod regulat pentru a preveni acumularea viitoare în artere.

Alimentele sănătoase pentru inimă sunt ușor de găsit și de gătit. În plus, acestea pot crește sănătatea întregului organism. Schimbarea dietei poate necesita multă muncă și gânduri pozitive, dar inima ta îți va mulțumi pentru asta pe termen lung.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private