Sari la conținut

Cum sa iti alegi cerceii potriviti in functie de forma fetei

Cerceii pot face o femeie sa fie mai atractiva, cu atat mai mult daca sunt alesi cu grija, in functie de situatie si de forma fetei. Si asta pentru ca aceste accesorii sunt purtate foarte aproape de fata, pe care pot sau nu sa o complimenteze. Cum ii alegem pe cei mai potriviti cercei? Ei bine, mai intai va trebui sa identifici ce fel de forma a fetei ai iar in final, sa urmezi indicatiile de mai jos.

Fata rotunda

fata rotunda

In cazul in care ai ajuns la concluzia ca fizionomia ta implica o fata rotunda, cerceii cei mai potriviti vor fi cei alungiti, eventual cu linii curbate. Acestia vor crea iluzia lungimii si iti vor complimenta suficient chipul indiferent de situatie. Poti incerca de asemenea cerceii in forme geometrice cu unghiuri drepte (patrate, dreptunghiuri) dar evita pe cat posibil cerceii de mici dimensiuni si pe cei foarte mari.

Fata ovala

megan

Una dintre cele mai intalnite forme, cea ovala, poate fi complimentata cu aproape orice fel de cercei. Poti chiar experimenta cu diferite stiluri si alege ce ti se potriveste mai bine. Poti purta forme alungite, curbate, spiralate, perle, diamante etc. Evita totusi cerceii extrem de alungiti, potriviti mai degraba fetelor rotunde decat ovale.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel