Sari la conținut

ÎPS Teodosie spune că nu ar trebui să purtăm aceste bijuterii. Care este motivul

teodosie
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
IPS Teodosie

ÎPS Teodosie spune că nu ar trebui să purtăm aceste bijuterii. Care este motivul și care sunt explicațiile ÎPS Teodosie, înaltul prelat de la malul mării.

În cadrul emisiunii „Dialog duhovnicesc” de la Radio Dobrogea, postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului, ÎPS Teodosie a fost întrebat dacă este recomandat ca fetițelor să li se pună cercei, iar răspunsul acestuia a fost unul tranşant, de natură să nască o nouă dezbatere aprinsă în mediile sociale.

„Cerceii sunt un surplus, găsim în multe cărți pioase, sunt o podoabă folosită de femei pentru a fi mai interesante, mai elegante.

Sfântul Pavel se leagă chiar de părul este prea mult împopoțonat, să nu vă faceți podoabe din păr împletit. Drept să vă spun, cerceii nu prea-și au locul. Dacă nu puneți, este mai bine.

Nu le faceți un serviciu fetițelor cărora le puneți cercei. Nu sunt o necesitate, se vor obișnui cu ei și pot fi o pricină de a se lăuda sau de a nu fi de acord Dumnezeu cu acest lucru“, a precizat ÎPS Teodosie, notează România TV.net.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel