miercuri, octombrie 5, 2022
Detoxifierea te ajută să elimini toate toxinele din corp și, implicit, să scapi de celulită. Cea mai bună metodă de a-ți detoxifia organismul este să bei foarte multă apă. Totusi, poti adăuga în apă și câteva alimente care accelerează procesul de detoxifiere.
Poți pregăti dimineața o carafă cu apă, în care să pui caâteva cuburi de gheață și alimente care ajută la procesul de detoxifiere, apoi să te bucuri de proprietățile sale miraculoase. Este o metodă eficientă de a scăpa de toxinele din organism și de celulită, potrivit ele.ro!

Apă cu lămâie

Apa cu lămâie are efecte miraculoase asupra sănătății. Este suficient să pui câteva felii de lămâie într-o carafă cu apă, iar în paharul pe care urmează să îl bei să pui puțină zeamă de lămâie.

Apă cu mentă

Menta este cunoscută pentru proprietățile sale miraculoase. Adaugă câteva frunze într-o carafă de apă, astfel aceasta va fi puțin dulceagă, dar foarte răcoritoare în același timp. În plus, ajută la detoxifiere și este bună și în cazul în care te confrunți cu afecțiuni digestive.

Te-ar mai interesa: Roxana Alexandra a murit. Tânăra se temea mai mult...

Apă cu castravete

Castravetele ajută la hidratarea organismului, de aceea este recomandat să pui câteva felii în apa pe care urmează să o consumi. În plus, castravetele are și proprietăți anti-inflamatorii.

Apă cu ghimbir

Rădăcinile de ghimbir ajută la detoxifiere, sunt bune în cazul în care te confrunți cu afecțiuni digestive și pune metabolismul pe fugă. Este suficient să pui câteva felii în apa pe care urmează să o consumi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private