marți, august 3, 2021

Potrivit antrenorului personal Matt Roberts, cea mai eficientă metodă prin care scapi de kilogramele în plus este să faci exerciții în funcție de forma corpului.

Femeile cu corpul în formă de pară, așa cum

este Jennifer Lopez se îngrașă mai mult în partea inferioară a corpului.

jennifer lopez1

Ce recomandă antrenorul: exerciții de mare intensitate care ajută la stimularea metabolismului și exerciții pentru tonifierea brațelor și a umerilor.

Dacă ai cea mai mare parte a greutății în exces concentrată în jurul taliei, șolduri mai înguste și sâni mai mari, atunci ai un corp în formă de măr, la fel ca actrița Catherine Zeta Jones.

catherine-zeta-jones1

Este indicat să faci exerciții cardio pentru a-ți subția talia. Cercetarile au arătat că joggingul este cea mai eficientă metodă de a tonifia muscultatura abdominală în timp

ce se arde o cantitate mare de grăsime din toate părțile corpului.

Femeile cu forme voluptuoase au sânii plini, talia subțire și șoldurile generoase.

kim-kardashian

Acestea trebuie să-și lucreze întregul corp și să-și supravegheze constant greutatea pentru că au tendința de a se îngrășa în zona coapselor și posteriorului, de aceea exercitiile trebuie să vizeze aceste zone. De asemenea, pentru că sânii mari au tendința a de a se lăsa mai repede decțt cei mici, exercițiile pentru mușchii pectorali sunt binevenite.

Femeile cu trup dreptunhiular sunt acelea care nu au fost inzestrate cu forme prea feminine,

au o structura atletică, sânii mici si oasele mari.

keira-knightley-3

Lor le sunt recomandate sporturile ușoare, care sa nu le suprasolicite mușchii, pentru a evita in felul acesta masculinizarea mult prea evidentă precum joggingul, aerobicul, pilates, yoga.

Ultimele stiri

Parteneri