Sari la conținut

Cum să slăbești mai repede: 6 sfaturi de la nutriționist care funcționează 100%

slabire
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Cum să slăbești mai repede: 6 sfaturi de la nutriționist care funcționează 100%

Pierderea eficientă în greutate este imposibilă fără dietă și sport.

„Trebuie să-ți amintești o regulă: până nu începi să mănânci alimente sănătoase și utile, nu vei putea fi în formă. Dar dacă incluzi sport și alimentație adecvată în viața ta, rezultatul nu va întârzia și îl poți accelera. cu câteva acțiuni simple”, spune nutriționistul Lori Barrett. Expertul și colega sa Lisa Young indică 6 metode eficiente care accelerează pierderea în greutate.

Expertul și colega sa Lisa Young indică șase metode eficiente care accelerează pierderea în greutate: consumul de produse cu un continut ridicat de apa, consumul de produse cu conținut scăzut de carbohidrați, includerea proteinelor slabe și vegetale în dietă consumul de fructe si legume.

 6 metode de lucru pentru a accelera pierderea în greutate

„Nu trebuie să reduceți dimensiunea porției la o mână în farfurie. Puteți mânca mult mai multe alimente, dar trebuie să fie bogate în fibre și apă”, spune Lori Barrett.

„Mâncând alimente care conțin apă, îi oferi corpului tău o sursă suplimentară de apă care îți poate crește nivelul de energie, funcționarea creierului și îmbunătățirea performanței fizice. Aburirea va păstra conținutul de apă al legumelor. Prăjirea este nu numai utilă, ci și provoacă evaporarea apei”, spun nutriționiștii.

metoda rapida de slabire
Sursa foto: Arhiva Doctorul Zilei

„Mâncărurile care au un conținut scăzut de carbohidrați și bogate în apă sunt bune pentru momentele în care trebuie să fii sătul. Doar jumătate din aceste articole din farfurie vă vor permite să evitați excesul de calorii. Alimentele bogate în apă includ salata verde, castraveții, dovlecelul , telina, rosii, capsuni, portocale”, spune dr. Young.

„Amintiți-vă că este foarte important ca organismul dumneavoastră să ia proteine ​​în fiecare zi. Se găsesc în carnea slabă, pește și fructe de mare, ouă, brânză, nuci și leguminoase.

Ar trebui să mâncați mai multe legume și fructe în fiecare zi. Sunt bogate în fibre, astfel că te vei putea simți plin mai mult timp”, spune expertul. Specialistul recomandă să consumați mai multe legume fără amidon, inclusiv broccoli, verdețuri cu frunze și conopidă, deoarece sunt sărace în calorii și bogate nu doar în fibre, ci și în vitamine și minerale.

„Dacă încerci să slăbești, te sfătuim să eviți alimentele ultraprocesate, deoarece nu au nicio legătură cu alimentația sănătoasă. Avocado, pește, ouă și măsline sunt bune, dar este important să nu exagerezi și nu mâncați în cantități excesive, deoarece acest lucru nu va face decât să înrăutățească procesul de slăbire”, spun nutriționiștii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel