Sari la conținut

Cum să-ți cureți natural plămânii în 48 de ore?

respiratie dificila
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
femeie durere în piept

Din cuprinsul articolului

Cum să-ți cureți natural plămânii. Detoxifierea plămânilor previne apariția infecțiilor, reduce riscul de cancer și  îmbunătățește capacitatea pulmonară. Iată ce presupune:

Înainte cu două zile de a începe procesul de detoxifiere trebuie să eviți toate produsele lactate, deoarece corpul trebuie să scape de toxinele din aceste alimente.

Înainte cu o zi de începerea curei de detoxifiere a plămânilor, bea o ceașcă de ceai de mentă înainte de culcare. Ajută la relaxarea mușchilor tractului respirator, are efect antihistaminic și este un descongestionant fantastic.

Dimineața, stoarce două lămâi, combină sucul obținut cu 300 ml de apă și bea-l înainte de micul dejun. Lamaile ajuta la cresterea ph-ului organismului, iar asta ajuta la detoxifierea tuturor organelor, inclusiv a plamanilor. Un ph mai ridicat sustine, de asemenea, sistemul limfatic, ajutand la curatarea sangelui.

Cum să-ți cureți natural plămânii

– Bea 300ml de suc proaspăt de grapefruit. acesta conține antioxidanți naturali care îmbunătățesc sistemul respirator.

– Bea 300ml de suc de morcov între micul dejun și prânz. Sucul de morocov ajută la alcalinizarea sângelui.

– Bea 400ml de suc bogat în potasiu la prânz. Acesta tonifică și curăță. Înainte de culcare bea 400 ml de suc de afine. Acesta luptă împotriva bacteriilor din plămâni care cauzează infecții.

– Băi detoxifiante. Fumul de țigara conţine mai mult de 4.000 de elemente chimice. Ca să ajuţi corpul să elimine o parte din ele, fă o baie detoxifiantă cu rozmarin, un detoxifiant puternic. Deschizând porii pielii, această baie va ajuta la eliminarea toxinelor profunde, favorizând schimburile dintre interior şi exterior.
Infuzează o mână bună de rozmarin în 3-4 litri de apă fierbinte timp de 10 minute. Varsă apoi infuzia cu rozmarin în cadă şi stai în apă minimum 15 minute.
– Exerciții cardio. Acestea nu detoxifica propriu-zis, insa ajuta la o functionare mai eficienta a plamanilor.

– Detoxifiază-ți plămânii cu ajutorul respiratiei. Exercițiile de respirație ajută la purificarea plămânilor prin vascularizarea lor. Tot ce trebuie să faci este să inhalezi puternic, apoi să-ți ții respirația pentru 2-3 secunde, după care expiri profund. Repetă acest exercițiu de 7-8 ori.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel