vineri, iunie 18, 2021

Cojile de ouă conțin 90% calciu și sunt o sursă ideală de minerale. Corpul absoarbe cu ușurință acest mineral deoarece compoziția chimică a acestora este identică cu oasele și cu dinții umani.
O doză mare

nu numai că tratează deficiența de calciu, dar previne și dezvoltatea osteoporozei și ajută la un colesterol mărit și la hipertensiune, dar stimulează și măduva osoasă să produsă mai multe celule roșii.

Mai mult, acestea conțin fier, cupru, mangan, zinc, fluor, fosfor, crom și molbiden. Așadar, mulți experți au studiat folosirea acestor coji de ouă măcinate ca un supliment natural eficient cu calciu. În funcție de vârstă, doza recomandată este între 1,5 și trei grame de coji de ouă măcinate.

Pentru tiroidă folosește cojile de la 8 ouă, spală-le bine și usucă-le, fă-le pudră și pune-le

într-un procesor alimentar cu două lămâi și lasă în frigider câteva zile până ce acestea se topesc. Strecoară lichidul și amestecă cu un litru de brandy și cu un kilogram de miere, lasă să stea o săptămână și apoi poți să îl folosești; o lingură de trei ori pe zi, înainte de mese.
Pentru gastrită și ulcer, amestecă pudra cu o lingură de nucșoară măcinată și cu două linguri de suc de lămâie. Lasă în frigider până se topesc cojile și apoi adaugă 100 ml de lapte cald. Ia o lingură de două ori pe zi, pe stomacul gol dimineața și seara înainte de a te culca.

Pentru a-ți întări organismul, amestecă

pudra de la 5 coji cu 3 litri de apă, lasă în frigider pentru câteva zile și apoi folosește-o ca pe apă de băut. Bea 3 cești pe zi, cu puțină zeamă de lămâie.

Ultimele stiri

Parteneri