duminică, ianuarie 24, 2021
Irina Lungu

Cele mai dese greșeli ale bărbaților care le strică viața intimă. Corectează-le și vei fi fericit în dormitor. Greșelile de cuplu pe care le fac mulți și la care trebuie să renunți imediat pentru a-ți îmbunătăți viața intimă.

Potrivit site-ului menshealth.com, iată ce erori comit bărbații, care îi împiedică să aibă viața sexuală dorită.

Prima și cea mai mare greșeală este graba. Știm că vrei să te simți bine, dar o parteneră satisfăcută îți va oferi mult mai multă plăcere decât una neglijată. Așadar, fii un domn atât în viața reală, cât și în pat. Gândește-te întâi la ea, vei culege roadele după.

Rutina distruge viața de cuplu. Încearcă mereu să inovezi. Sexul nu se face doar în pat. Încearcă locuri noi, adrenalina și plăcerea vor fi fantastice.

Schimbă-ți preludiul din când în când. Cuplurile mai vechi riscă monotonia. Tot corpul ei este presărat cu terminații nervoase. Explorează-le pe toate.

Fii creativ! Găsește lucruri noi mereu și inspiră-te din literatura de specialitate. Dacă o vei ține pe jar, partenera ta se va transforma într-o tigroaică. Iubește-o intens, delicat, responsabil și viața ta sexuală va intra pe un făgaș fantastic, mai spun specialiștii de la menshealth.com.