vineri, august 19, 2022

Jane Seymour, actriţa principală din serialul „Doctor Quinn”, reprezintă un model pentru femeile trecute de vârsta tinereţii. La 66 de ani, se menţine într-o formă fizică extraordinară.

Jane Seymour nu ţine niciun fel de dietă și spune că secretul stă în moderație: „Vreau să fiu atât de sănătoasă pe cât pot fi şi asta o perioadă cât mai lungă de timp. Fără diete. Dacă vreau paste, mănânc o jumătate de porţie”, mărturisea Jane Seymour.

Te-ar mai interesa: Margherita de la Clejani, în lacrimi: Nu am fost „...

În plus, actrița face exerciții de trei ori pe săptămână dar nu exagerează nici cu efortul fizic. ”Fac o combinație de exerciții cu greutăți ușoare, pilates și gyrotonic”.

Pilates reprezintă o metodă de antrenament care se concentrează, la bază, pe izolarea grupelor musculare, oferind fermitate, pe termen lung, mușchilor și ajutând la sculptarea și la tonifierea acestora fără a crește masa musculară

Gyrotonic este o metodă de antrenament care se concentrează pe mișcarea permanentă a întregului corp (ca într-un dans), menținând bazinul și coloana stabile. Exercițiile sunt însoțite de metode specifice de respirație.  Este un sistem care nu pune accent doar pe mușchi, ci și pe sistemul osos și pe cel nervos. Exercițiile Gyrotonic ajută la mobilitatea deplină a articulațiilor și a coloanei vertebrale.

Te-ar mai interesa: Doamnelor, aceste exerciții să NU vă lipsească din...

Pe lângă faptul că evită cofeina și fumatul, Jane încearcă să mănânce sănătos și de aceea preferă să gătească ea ca să fie sigură de calitatea ingredientelor. Deși spune că nu e un fan al deserturilor, mănâncă întotdeauna o bucățică de ciocolată neagră la sfârșitul zilei și bea un pahar de vin.

Doctor Quinn a explicat că încearcă să asculte de nevoile corpului ei și că e de părere că frumusețea vine din interior.

Te-ar mai interesa: Tratați urgent Chlamydia înainte ca aceasta să pro...

Jane Seymour se naşte pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Anglia. În 1973 devine fata Bond în filmul „Pe cine nu laşi să moară” (Live and Let Die), unde joacă alături de Roger Moore, apoi este distribuită în serialul „The Odine Line” (1973) şi, în acelaşi an, apare în seria „Frankenstein: The True Story”. În 1982, câştigă un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune „La est de Eden”, iar în 1988 este recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din „Onassis: The Richest man in the World”. În acelaşi an este nominalizată la premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din „War and Remembrance”.

Te-ar mai interesa: Activitatea simplă care reduce riscul de atac de c...

Între 1993 şi 2001 joacă în serialul de succes „Dr.Quinn”, unde interpretează o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alături de actorul Joe Lando, fiind nominalizată la premiile Emmy şi Globurile de Aur. În 1996 câştigă Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune cu rolul din „Dr. Quinn”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private