sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Cum se menține în formă Victor Pițurcă. Fostul selecționer a dezvăluit cum arată stilul său de viața la 66 de ani!

Potrivit Antena 3, Victor Pițurcă a explicat secretul „tinereții veșnice”.

„Am făcut glume pe seama asta. Probabil e și ereditar și pe urmă sunt două ingrediente foarte simple: faci sport și mănânci puțin. Nu bagi în tine cu nemiluita.

Mai am și eu zile când mănânc, dar în general mănânc foarte puțin. În fiecare zi merg la pădure, 7, 8, 10-12 kilometri. Acasă, gimnastică, dimineața, seara” a spus Pițurcă la podcastul ”Tare de tot”.

Te-ar mai interesa: Clipe dificile pentru Cristina Șișcanu și Mădălin ...

În plus, Victor Pițurcă spune că nu mânâncă nu mîare o fermă și se aprovizionează doar de acolo.

„Și legume, și carne. Din comerț nu mănânc. În România se aduc fructele, legumele de cea mai joasă calitate. Pe România trage toată lumea”, a adăugat Piți.

Sursă: EVZ

Vica Blochina, gest necugetat în timpul relației cu Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă au fost ani buni împreună, iar din această relație a rezultat și un copil. În trecut, blondina a dezvăluit că l-a iubit nebunește pe antrenor, însă spunea că la vremea aceea era doar un copil.

Te-ar mai interesa: Crucea Roșie Română inaugurează „Centrul de Promov...

În momentul în care și-a dat seama că Victor Pițurcă nu va divorța și va rămâne la statutul de amantă, Vica Blochina a făcut o serie de gesturi necugetate.

Reamintim că Vica Blochina a fost nevoită să facă teste de paternitate ca Piți Senior să își recunoască fiul.

Cum l-a înșelat Vica Blochina pe Victor Pițurcă

Supărată că Victor Pițurcă nu va divorța de soția lui, amanta a decis să fie infidelă, așa că l-a înșelat pe antrenor din răzbunare.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila: Virozele nu se tratează cu antib...

„Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare.

Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine (…) Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi”, a povestit Vica Blochina la În Oglindă.

Te-ar mai interesa: Cum să scapi de condensul de pe geamuri. Trucuri p...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private