vineri, august 19, 2022

Faptul ca apar riduri pe masura ce inaintezi in varsta nu este o noutate, insa ridurile sunt doar o mica parte din schimbarile prin care trece fata unui om in procesul de imbatranire.

Tenul in anii ’20

Colagenul produs din abundenta de organism mentine tenul suplu, ferm si luminos atunci cand o femeie are in jur de 20 de ani. Insa in aceasta perioada, desi “luminoasa” pentru ten, poate avea si momente inestetice din cauza acneei frecvente. Ingrijirea corecta, curatarea si hidratarea corecta a tenului de la inceputul anilor 20 incolo va influenta masiv modul in care se va transforma tenul dupa varsta de 30 de ani.

Te-ar mai interesa: Cum a reușit Oana Roman să slăbească 25 de kilogra...

Tenul in anii ’30

Deja in aceasta perioada apar diverse coloratii la nivelul tenului, care pot fi vorba de vase de sange foarte mici, dar sparte, dar si pete cauzate de soare. Totodata, la inceputului varstei de 30 de ani incep sa fie cu adevarata evidente liniile fine, uneori chiar ridurile din jurul ochilor si de pe frunte. Pentru a intarzia aparitia ridurilor, a liniilor fine, de la varsta de 25 de ani toate femeile trebuie sa foloseasca crema antirid (de zi, de noapte si speciala pentru ochi), iar pentru a preveni petele de la soare trebuie folosita creme cu protectie solara, de la 30 SFP in sus, chiar 50.

Te-ar mai interesa: Anevrismul, o URGENȚĂ medicală? Ciurea: POC, a poc...

Cititi continuarea pe lyla.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private