joi, septembrie 24, 2020

Se spune că făcutul dragostei este o artă, dar și că dormitorul nu este locul în care trebuie să demonstrezi abilitățile. De fapt, acest tip de abordare se poate dovedi contraproductivă deoarece cauzează anxietate atât la femei cât și la bărbați, mai ales când percep romantismul ca un examen.

Acesta este motivul pentru care vârsta este minunată. Pentru că, în timp se învață gradual mai multe despre.

Citește și:

Când ești tânără, ai multă energie, dar este posibil să nu știi cum să te folosești de ea pentru a spori plăcerea în pat. Dar, cu vârsta, îți vei da seama că nu este vorba despre ceea ce faci și cum faci în pat, ci despre cum în dragoste este important fiecare lucru, cât de mic este acesta.

Iată cum te ajută vârsta să faci performanță în pat:

Vârsta le dovedește bărbaților că nu sunt la o cursă

Citește și:

Să faci dragoste este mai mult decât exprimarea iubirii față de partener. Dar, persoanele mai tinere, în special bărbații, percep amorul ca un campionat. Ei se tratează ca la o cursă de alergare, dar tind să se comporte și să se simtă bine până eșuează. De aceea, cu timpul își dau seama că nu sunt la o cursă.

Vârsta le dă mai multă încredere femeilor când vine vorba de bărbați

Citește și:

Unele femei pot suferi de instabilitate emoțională atunci când sunt tinere. Iar altele tind să aibă mai multă încredere în ele la aceeași vârstă. Aceste extreme se datorează imaginii de sine negative sau imaginii distorsionate pe care o are fiecare femeie despre ea. Asemenea sentimente ar putea pune piedici atunci când vine vorba de întreținerea relațiilor sexuale. Dar cu vârsta, femeile tind să se înțeleagă mai bine și să fie deschise la noi provocări.

Acceptă în timp că este frumoasă

Atunci când o femeie devine obsedată de felul în care arată, capacitatea ei de a fi bună în pat poate să scadă. Dar, cu vârsta, ea acceptă că este frumoasă chiar dacă este slabă sau mai plinuță. Ea îi poate oferi partenerului o experiență mai bună în pat, indiferent de cum arată.

Ce trebuie să știm despre preferințele bărbaților, și nu numai:

Un studiu a arătat că bărbații cu vârste cuprinse între 50-60 de ani sunt cei mai buni la pat. Acest lucru se datorează faptului că au mai puține griji, știu cine sunt, dar și pentru că și-au dat seama că nu trebuie să dovedească nimic nimănui. Mai ales, pentru că știu ce vor de la o femeie.

În plus, trebuie să știți că bărbații visează să facă dragoste cu femei mai în vârstă decât ei. Pe de altă parte, femeile sunt în căutare de tinerei care arată bine.

Motivul pentru care bărbaților le place să facă dragoste cu femei mature este că acestea sunt îngrijite, iubitoare, încrezătoare, dar și pentru că știu să-i excite. Rareori au inhibiții. În acest fel, experiența poate face atât femeia cât și bărbatul să fie mai bune și buni în pat.

Parteneri