Sari la conținut

Cum se simte Mihaela Borcea la 12 ani de la intoxicația cu mercur. ”A făcut ravagii în corpul meu”

Intoxicația cu mercur. Mihaela și Cristi Borcea au descoperit în 2010 că au în organism o cantitate de mercur de 9 ori mai mare decât cea normală. Atunci, cei doi formau o familie și au trecut printr-o perioadă grea de recuperare.

Cristi Borcea a apelat la tratamente de ultimă generație într-o clinică din America și starea lui de sănătatea s-a îmbunătățit, însă lucrurile nu au stat chiar așa și în cazul Mihaelei Borcea.
Aceasta a cheltuit în jur de 20.000 de euro pe tratamente care promiteau vindecarea miraculoasă, dar în zadar. Timpul a ajutat-o să își revină, dar nu în totalitate.

” Mercurul a făcut ravagii în corpul meu”

„Din păcate nu mai pot recupera în întregime istoricul, dar am învățat să mănânc mai sănătos cât mai sănătos, am grădină cu fructe, legume, merg mult pe jos”, a mărturisit fosta soție a lui Cristi Borcea pentru click.ro.

Despre intoxicația cu mercur suferită în urmă cu ani a vorbit deschis Mihaela Borcea în 2017, la o emisiune de la Antena 1.

„Mi-am propus anul acesta să mă ocup un pic mai mult de sănătatea mea. Voi face toate demersurile necesare pentru a-mi reveni la silueta de dinainte. Eu am trecut prin foarte multe! Mercurul a făcut ravagii în corpul meu, dar nu vreau să mă victimizez.

Sunt sănătoasă şi puternică! Am fost cu copiii la schi şi am achiat şi eu, deşi am din nou o problemă, o ruptură de ligamente. De aia trebuie să fiu atentă cum merg pe gheaţă. Mă duc să mă operez după ce îmi mai rezerv dreptul de a mai schia odată. Un mers necontrolat sau un pas greşit mă poate prăbuşi”, a declarat Mihaela Borcea la emisiunea „X-tra Night Show”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel