Sari la conținut

Cum și-a curățat organismul Irina Loghin: Atunci m-am vindecat şi de ulcer. Un profesor rus m-a sfătuit…

O metodă de purificare a corpului, practicată de Irina Login. Mult îndrăgita artistă susține că în acest mod s-a vindecat de ulcer.

Cum și-a curățat organismul Irina Loghin

Sunt putini cei care stiu, insa Irina Loghin a tinut si post negru, abtinandu-se sa manance pentru o perioada de 11 zile.

„N-am mâncat mai nimic timp de 11 zile, am băut doar apă. Un profesor rus m-a sfătuit, ca să curăţ organismul. Aş fi ţinut 40 de zile, însă începusem să tremur toată, şi am trecut pe supe strecurate. Atunci m-am vindecat şi de ulcer”.

Irina Loghin are o sănătate de fier și spune că există o dietă care o întinerește fizic și sufletește, ba chiar se simte ca la 20 de ani.

Irina Loghin a împlinit în Februarie 84 de ani și se află într-o formă de invidiat. Pentru cei care nu știu, artista este adepta unui stil de viață sănătos și probabil ăsta este și motivul pentru care arată atât de bine și se menține într-o formă de zile mari.

Întrebată în urmă cu ceva timp care este secretul care o ajută să rămână tânără la vârsta ei, cunoscuta interpretă a dezvăluit care este acesta.

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierd. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat”, îşi aminteşte artista.

Dieta vegetariana a devenit un stil de viață pentru Irina Loghin, care spune că se simte la 84 de ani ca la 20.

Irina Loghin: „Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte”

„În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”, mărturiseşte Irina Loghin, potrivit jurnalul.ro.

Potrivit, Antena 3, deși nu are probleme cu kilogramele, cântăreața de muzică populară a găsit o metodă revoluționară și sănătoasă în același timp cu care să slăbească: ”Fix din oră în oră le luam. Mă miram seara că nu mi-e foame”.

 

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: