marți, iunie 28, 2022

Rețeta Părintelui Iustin Pârvu pentru tratarea cancerului. Cunoscutul duhovnic spunea, printre altele, că postul negru curăță organismul de boli grave și de patimi.

„Să nu mai mănânci carne deloc! Tumorile canceroase se hrănesc cu proteinele din carne, iar la rugăciune se schimbă treaba, ești mult mai ușor.

– Să renunți la băuturile carbogazoase, cu zaharuri, îndulcitori, căci la fel se întâmplă, celulele bolnave folosesc pentru multiplicare zaharurile.

Te-ar mai interesa: Câte vieți a salvat vaccinul anti-covid la nivel m...

– Ține de acum post negru: lunea, miercurea și vinerea. Postul negru, pentru cine poate, curăță organismul de boli grave și de patimi.

Dacă ai postit 12 ore fără apă și mâncare gătită pe foc, așa-i lăsat de la Dumnezeu, ca în organismul uman să apară în sânge dintr-odată, o enzimă, un hormon care distruge celula canceroasă, bolnavă.


Rețeta Părintelui Iustin Pârvu pentru tratarea cancerului

În perioada postului negru, spune rugăciunea arhierească Tatăl nostru de mai multe ori, rugăciunea inimii, Doamne Iisuse cât cuprinde, ceva la Maica Domnului, Psalmul 50 și Crezul tot așa, mai mult.

– Iartă pe toți acei care te-au prigonit și judecat, roagă-te pentru ei! Apă să bei seara, pe săturate, mai multă, 2-3 litri.

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

– Când termini seara postul, mănâncă puțină pâine uscată, niște semințe, un fruct, ori o legumă nepreparată termic, la foc ori în conservă, că se strică starea lor duhovnicească.

Du-te cât mai des la Taina Sfântului Maslu

Rețeta Părintelui Iustin Pârvu pentru tratarea cancerului

– Mai fă o spovedanie generală, cu toate păcatele pe care le poate face omul. Du-te cât mai des la Taina Sfântului Maslu, păcate cât mai puține și Sfânta Împărtășanie regulat.

Te-ar mai interesa: Dieta minune a călugărilor japonezi: 10 kilograme ...

– Să te dai cu untdelemn din candelele care ard prin candelele din mănăstiri și biserici și cimitire, în cinstea martirilor din temnițele comuniste, că sunt sfinți mari în cer, în fața lui Dumnezeu.

– Iar pentru problemele interioare pune câteva picături pe o bucățică de pâine și înghite!” (Preluat din Revista ATITUDINI Nr. 74), potrivit Ortodoxia.me.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private