marți, august 16, 2022

Ghinion imens pentru Ion Țiriac. După ce a obținut un premiu substanțial la un turneu, fostul mare tenismen, Ion Țiriac, a vrut să-și înmulțeacă banii pariind într-un cazino.

În anii 60′, Ţiriac ar fi mers cu 600 de dolari obţinuţi de la un turneu de tenis, pentru a-i înmulţi. Din păcate, în acea seară, fostul jucător de tenis nu a avut deloc noroc. Acesta a pierdut toţi banii, după ce a pariat de 13 ori la rând pe numărul 13 la ruletă, potrivit realitateasportiva.net.

Te-ar mai interesa: Ești mereu furios, supărat, stresat? Calmează-ți n...

Citește și: De ce Ion Țiriac nu zâmbește niciodată

A pierdut toți banii într-o seara

„În 1968, cel mai bun an al său, Ion Țiriac a câștigat 5.000 de dolari din premii. La mijocul anilor ’60 a mers la mesele de joc din San Juan și a pierdut toți banii din buzunar pariând 13 negru de 13 ori la rând. Erau 600 de dolari, mărunțiș pentru Michael Jordan, dar o avere pentru alții.

Şi-a valorificat imaginea de cel mai faimos export românesc după Ilie Năstase și Nadia Comaneci! Ion Țiriac a lansat o bancă de succes care i-a purtat numele, prima bancă comercială privată post-comunistă din România, devenind asociat al Siemens, dar şi al companiei producătoare de automobile Mercedes-Benz!”, au scris jurnaliștii de la „New York Times„.

Te-ar mai interesa: Vestea tristă a zilei! O îndrăgită actriță a murit...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private