Sari la conținut

De ce Ion Țiriac nu zâmbește niciodată. Prietenii lui spun că nu i-au văzut niciodată dinții!

ion tiriac

Ion Țiriac este considerat a fi o persoană destul de rece. Recent, jurnaliștii din SUA au dezvăluit motivul pentru care magnatul român în vârstă de 82 de ani nu zâmbește niciodată.

Într-un articol apărut în presigioase publicație New York Times , jurnaliștii au scris despre motivul pentru care Ion Țiriac nu zâmbește niciodată.

Prietenii spun că nu i-au văzut niciodată dinții

Milionarul român a fost protagonistul unui episod elocvent pe vremea când îl manageria pe Boris Becker: „Fotograful îl ruga pe Ion Tiriac să zâmbească, dar nu zâmbește, pentru că are o imagine de protejat! Prietenii lui spun că nu i-au văzut niciodată dinții!

Dar Contele Dracula, așa cum este cunoscut în lumea tenisului domnul Țiriac, născut în Transilvania, își dorește să fie cooperant, așa că afișează o aliură ceva mai blândă. Înainte de a deveni un Svengali pentru Boris Becker, un manager de tenis multimilionar, un Donald Trump al capitalismului românesc, Ion a jucat la Wimbledon împotriva unor vedete precum Rod Laver și Stan Smith”.

Drama uriașă trăită de Ion Țiriac în copilărie

În copilăria sa, Ion Țiriac a avut parte de multe drame, însă a știut de fiecare dată cum să meargă mai departe.

„Tatăl său a murit de o boală necruțătoare, pe când Ion Țiriac avea doar 11 ani, iar mama sa lucra într-o fabrică, pentru a întreține familia. A fost un copil campion la tenis de masă și jucător olimpic de hochei pe gheață în România, apoi s-a alăturat circuitului de tenis!

Înainte de a deveni om de afaceri, era cunoscut ca un tip excentric, care conducea motociclete, alerga după fotomodele și bea șampanie. A fost un jucător de tenis viclean, chiar dacă uneori nepoliticos, care și-a motivat compatriotul și partenerul de dublu, mai talentat și mai rebel, Ilie Năstase”, au mai scris jurnaliștii americani despre Ion Țiriac, potrivit Prosport.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel