duminică, martie 26, 2023

Daca iti doresti sa slabesti repede si fara a-ti pune sanatatea in pericol, atunci trebuie sa incerci dieta Rosemary Conley. Prin introducerea unui meniu diversificat in viata de zi cu zi poti sa slabesti 3 kilograme in doar 7 zile!

Aceasta dieta iti propune sa consumi alimente care au mai putin de 5% grasime, insa este o singura exceptie si anume, pestele gras. Acesta contine grasimi monosaturate care sunt foarte benefice pentru sanatate si ajuta la grabirirea procesului de scadere in greutate. Ar trebui intr-acelasi timp sa introduci in meniul tau zilnic si fulgii de ovaz pentru ca iti vor potoli senzatia de foame si-ti vor oferi tot aportul de energie de care ai nevoie pana la urmatoarea masa. Este foarte important sa te hidratezi si sa nu uiti ca nu ai voie sucuri carbogazoase sau naturale din comert!

Te-ar mai interesa: Ce afectiuni poate semnala senzatia de sete excesi...

Continuarea pe lyla.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private