miercuri, septembrie 30, 2020

Poți depista infidelitatea mai bine decât un detectiv! Unele feme au un fel de radar care le transmite suspiciunea de infidelitate a partenerilor, însă bărbații versați știu cum să jongleze atunci când își doresc o aventură.

Există câteva semne care îți pot da de înțeles că iubitul a căutat fericirea și prin alte părți. Iată care sunt principalele semnale care îți arată că partenerul tău a făcut amor cu altă femeie.

Citește și:

Dacă de obicei te dorea și iniția o partidă amoroasă, brusc e obosit sau are cu greu o erecție, ceea ce poate fi considerat un semn că tocmai a făcut amor cu altă femeie. La fel de bine poate fi și un lucru îngrijorător, ar putea însemna și probleme de sănătate, precum disfuncții erectile, diabet și alte afecțiuni. Nu te grăbi să pui pe seama unei infidelități această situație.

Citește și:

Dacă simți miros de latex. Multe cupluri preferă să folosească pilula contraceptivă sau alte metode de protecție. Dacă voi nu folosiți în mod obișnuit prezervativ, iar partenerul miroase deodată a latex, acest lucru înseamnă ca a folosit recent un prezervativ. De obicei, acest miros se îndepărtează greu, chiar și după duș mai poate fi simțit, așa că este un semn de întrebare, dacă ți se pare că partenerul tău miroase a latex.

Citește și:

Cel mai important semn este indiferența. Dacă erați un cuplu normal, iar dintr-o dată nu-l mai interesezi, este clar că interesul i-a fost captat de altcineva. Cea mai indicată soluție, recomandată de psihologi este dialogul. Trebuie să discutați problemele, să vedeți cât de adânci sunt rănile, dacă mai poate fi ceva salvat și dacă merită.

Parteneri