Sari la conținut

Cum te înfrumusețezi cu șampanie? 4 moduri în care poți folosi șampanie pentru piele, ten și păr

Șampania este băutura nelipsită de la orice eveniment care merită sărbătorit, însă știai că șampania te poate ajuta și în rutina de înfrumusețare? Îți arătăm 4 metode să te folosești de șampanie.

  1. Volum pentru păr

Tratament pentru păr cu ajutorul șampaniei, deoarece bulele delicioase îți vor face părul mai strălucitor și plin de volum. Adaugă un pahar de șampanie cu un pahar de apă caldă într-un recipient cu pulverizator. Amestecul va curăța părul și îl va face strălucitor.

2. Tratament pentru tenul gras

Șampania este un minunat toner pentru că este mai puțin agresiv decât cele vândute în comerț. Conține struguri care au vitamina C și antioxidanți. Amestecă o parte șampanie cu o parte apă, înmoaie o dischetă de vată și curăță fața. Deoarece alcoolul îți usucă pielea hidratează imediat după aplicare.

3. Deoxifiant pentru ten

Amestecă o parte clei cu șampanie și adaugă câteva picături de ulei de lavandă. Cleiul va trage toate impuritățile din ten, iar șampania va distruge celulele moarte și îți va deschide pielea.

4. Exfoliant pentru baie

Folosește șampania împreună cu spumantul de baie și acordă-ți o zi „la spa”. Șampania are rolul de a exfolia celulele moarte și de a-ți face pielea moale și catifelată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.