Sari la conținut

Cum te poate ajuta rodia să obții o talie mai subțire cu 8 cm în doar 2 săptămâni

Într-un episod recent din The Dr. Oz Show, celebrul medic american a dezvăluit cum poți arde de trei ori mai multă grăsime cu ajutorul unui program personalizat de slabit și folosind un supliment inainte de mese si rodii dupa.

Suplimentul se numește Meratrim și potrivit dr. Oz, conține planta sphaeranthus indicus  și floarea Garcinia mangostana care combat grăsimea.

Suplimentul pe bază de plante promite reducerea semnificativă a greutății corporale și a circumferinței taliei și șoldurilor.

Iată ce presupune dieta:

Pasul 1: Ia Meratrim cu 30 de minute înainte de micul dejun și de cină și mergi pe jos 30 de minute pe zi

Pentru a dovedi eficacitatea suplimentului, dr. Oz a recrutat 30 de persoane din public pentru un mic studiu de 2 săptămâni.

Rezultalele au scos la iveală că toate cele 30 de femei care au participat la studiu au dat jos în jur de 1, 3 kilograme și aproximativ 8 cm din talie după ce au luat suplimentul. Pentru a obține cele mai bune rezultate, Oz recomandă: să iei 400 mg de Meratrim cu 30 de minute înainte de mic-dejun și cină și să faci zilnic o plimbare pe jos de 30 de minute.

Pasul 2: Dublează cantitatea de proteine la fiecare masă

Dr. Oz îi sfătuiește pe cei care sunt la dietă să mănânce în loc de carbohidrați, proteine. Această schimbare forțează organismul să ardă mai multe calorii. De exemplu, poți începe prin a înlocui smoothie-ul de dimineață cu un ou fiert sau cu brânză slabă. Proteinele te vor menține sătul mult timp și îți vor da energie până la următoarea masă.

Pasul 3: Ia o lingură de oțet de rodii după fiecare masă

Gustul dulce-picant al otetului de rodii poate fi dificil de suportat la început, însă este o bună metodă prin care împiedici acumularea grăsimii. Elixirul conține acid acetic, care ajută sistemul digestiv prin îmbunătățirea capacității organismului de a absorbi substantele nutritive esențiale din alimentele consumate. Oz subliniază că rodia combate inflamațioa din organism, iar otetul ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: