marți, iulie 27, 2021

Sistemul nostru este un amestec unic de corp, minte si spirit. O neregula in organism afecteza mintea si, in mod similar, neplacerile sau nelinistile se manifestă ca o boala în organism. Yoga ajuta la redobandirea

si mentinerea echilibrului armonios in sistemul nostru.

 

Scade nivelul de stres

 

Prin exercitii de Yoga, anxietatea acuta sau cronica poate fi diminuata pentru ca aceasta practica calmeaza sistemul nervos simpatic. Totodata, oamenii de stiinta au descoperit ca persoanele care practica cu regularitate Yoga au un numar mai mare de celule in zonele creierului care regleaza stresul, dar si o mai mare putere de concentrare. Acesta este principalul beneficiu adus de Yoga asupra organismul si din acesta decurg toate celelalte avantaje.

 

Te tine departe de

“junk food”

 

Cu cat esti mai putin stresat, cu atat esti mai putin tentat sa mananci “porcarii”, adica toate produsele alimentare procesate industrial care abunda in zaharuri artificiale si in substante chimice nocive pe termen lung si siluetei, si sanatatii.

 

Tine kilogramele departe, mai ales de la nivelul abdomenului

 

Persoanele care practica Yoga au un nivel mai scazut al cortisolului, hormonului stresului, acesta – cand este produs in exces – fiind un “magnet” pentru grasimea abdominala.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Parteneri