miercuri, mai 25, 2022

Cum te vindeci de orice BOALĂ. Profesorul Constantin Dulcan a dezvăluit cum poți vindeca o boală în funcție de starea ta psihică.

Dumitru Constantin Dulcan spune că în momentul în care un medic îi spune pacientului că nu are nicio șansă de vindecare îi blochează sistemul imunitar.

„Știți ce facem noi când le spunem oamenilor că nu au nicio șansă să se vindece? Îi blocăm sistemul imunitar!”

Te-ar mai interesa: Reguli pentru o slăbire corectă şi definitivă. Sca...

„Putem să comunicăm o veste proastă în foarte multe maniere. Poți să fii tu însuți foarte speriat și să comunici, iar reacția ta să fie receptată în aceeași manieră, sau poți să comunici într-o stare afectivă liniștită.

Nu cred că putem să spunem tot ce vrem lumii. Există lucruri pe care nu le putem comunica pentru că ar face rău. De ce să îi spui unui om că moare? De ce să îi spui că nu are nicio șansă? A fost un om în istoria religiei care s-a numit Iisus, și în momentul în care el vindeca, celălalt îl lăuda, și în modestia lui a spus: nu eu, ci credința ta te-a vindecat!

Te-ar mai interesa: Bea această băutură minune în fiecare zi! Stimulea...

Noi ne naștem cu toate posibilitățile de boală, dar și de apărare

Știți ce facem noi când le spunem oamenilor că nu au nicio șansă să se vindece? Îi blocăm sistemul imunitar. Noi ne naștem cu toate posibilitățile de boală, dar și de apărare. Vreau să nuanțăm. Nu înseamnă că nu trebuie să îi spui nimic acelui om, dar trebuie să folosim acei termeni prin care omului aceluia nu îi facem rău.

O boală o vindeci în funcție de starea ta psihică. Dacă tu nu reușești să ieși din reacția de depersie, de anxietate, de frică, atunci ai puține șanse să te vindeci. Eu îi vedeam pe pacienții mei din secție cu același accident vascular. Unul era optimist, avea încredere, și se vindeca mult mai repede”, a declarat medicul Dumitru Constantin Dulcan, într-un interviu pentru Etno TV.

Te-ar mai interesa: Simptomele cancerului de ochi: cinci semne care in...


Cum ne putem vindeca

Medicul spune că este important să vedem doar experiențele fericite din viața noastră și este extrem de important să scăpăm de frică.

”Avem la dispoziţie o lectură plăcută, un spectacol, o muzică plăcută, o rugăciune dacă suntem mai religioşi, o meditaţie! Ucideţi frica din voi! Transformaţi-o în bucurie! Transformaţi-o dacă nu în bucurie, măcar în linişte! Gândiţi-vă că în viaţa voastră există şi experienţe fericite!

Te-ar mai interesa: O nouă pierdere a medicinii românești. S-a stins d...

Trăiţi cu acea experienţă în minte! Evocarea unui eveniment, fie el din trecut sau proiectat în viitor ne aduce şi energia bună, pozitivă care ne e necesară ca şi aerul şi pâinea ca să trăim!”, a mai spus medicul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private