vineri, aprilie 16, 2021

Dacă pentru unii nativi este un an plin de realizări și împliniri, pentru alții este un an plin de ghinion.

Astrologii spun că semnele zodiacale urmărite de ghinion sunt: Taur, Rac, Fecioară, Vărsător,

Pești.

Rac. Păguboşi din fire, cei născuţi sub acest semn nu au noroc la bani şi vor ajunge la o stabilitate financiară doar dacă au alături un partener descurcăreţ, care să le administreze bugetul. Pentru că sunt foarte darnici, Racii nu ajung să pună bani deoparte, căci preferă să-i vadă pe cei din jur fericiţi, chiar dacă asta le va lăsa de multe ori o gaură în buget, greu de acoperit.

Vărsător. Total aiuriţi când vine vorba de bani, Vărsătorii ar toca bancnote toată viaţa, doar că la un moment dat se strânge cureaua şi pentru ei. Partea bună este că aceşti nativi au mare noroc la

bani, astfel că nu le pare rău atunci când cheltuiesc o avere pe diferite lucruri, în special pe cele ce ţin de tehnologie.

Persoanele născute sub semnul Taur vor avea o situație financiară nestatornică în acestan. Ei vor trebui să-și gestioneze cu atenție și cu prudență finanțele sau vor suferi pierderi financiare neașteptate.

Ei nu ar trebui să se lucreze cu bani nemunciți, ca să nu-și piardă atât colegii, cât și economiilelor. De asemenea, ei nu ar trebui să împrumute bani.

Citiți continuarea aici.

Ultimele stiri

Parteneri