Sari la conținut

Curăță-ți ficatul și slăbește în 3 zile cu acest suc

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Din cuprinsul articolului

Ficatul are o serie de funcții în organism. Este cea mai mare glandă și cel mai mare organ din corp și aparține sistemului digestiv. Ficatul ajută la procesul de detoxifiere a organismului, la sinteza proteinelor și produce substanțele chimice de care avem nevoie pentru a digera corect alimentele. Totuși, dacă aveți multe toxine în ficat, este posibil ca acesta să aibă probleme de funcționare.

Un ficat care este plin de toxine poate face ca pierderea în greutate să fie mai dificilă și, de asemenea, poate afecta digestia sănătoasă. Chiar dacă oamenii pot încerca să slăbească, eforturile lor pot fi în zadar dacă ficatul este nesănătos. Principalul motiv pentru un ficat nesănătos este o dietă săracă, pe lângă consumul excesiv de alcool.

Există mai multe modalități de a susține sănătatea ficatului. Puteți opta pentru o cură de detoxifiere a ficat, puteți începe să mâncați mai multe alimente pe bază de plante sau puteți folosi acest suc pentru a vă curăța ficatul.

ficat
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Rețeta sucului care detoxifică ficatul

Dacă vrei să slăbești și să-ți cureți ficatul, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • Sucul de la 3 lămâi ecologice
  • 5 tulpini de țelină bio
  • 1 ceașcă de pătrunjel organic proaspăt
  • 6 căni de apă distilată

Se ia sucul de la 3 lămâi, tulpinile de țelină și pătrunjelul și se pasează într-un blender până când se omogenizează. Se toarnă apa în blender și se pulsează din nou. Beți 2 pahare din această cantitate de 3 ori pe zi, înainte de fiecare masă. Repetați pentru următoarele 2 zile. Este benefic să evitați alimentele procesate, carnea, produsele lactate, cofeina și zaharurile adăugate în aceste 3 zile.

După ce cele 3 zile s-au încheiat, puteți lua o pauză de o săptămână și repetați din nou procesul de 3 zile.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel