luni, septembrie 20, 2021
Curățare colon. Aproximativ 77% din îmbolnăviri şi boli sunt cauzate de un colon murdar. Funcţia esenţială a colonului este aceea de a trimite în organism apa, vitaminele şi mineralele din alimente.
Dacă pereţii

colonului sunt blocaţi de reziduuri, aceşti factori nutritivi nu ajung niciodată la destinaţie. Boala îşi are originea la nivelul intestinelor, însă şi sănătatea începe tot de acolo. Prin intestinul gros, considerat o ‘’conductă de canalizare’’, trec diverse deşeuri de excreţie care se depun în timp pe pereţii colonului. De aceea, acesta are nevoie de o curăţare periodică.

Mai puţin cunoscut este faptul că unele depuneri stau în colon ani de zile, reprezentând un mediu propice pentru dezvoltarea paraziţilor intestinali. Prin urmare, toxinele rezultate din excremente şi din moartea paraziţilor

intestinali trec prin peretele intestinului gros şi pătrund astfel în sânge, având efecte extrem de dăunătoare asupra sănătăţii organismului.

Curățare colon

O persoană acumulează în colon, de-a lungul anilor, între 2,5 – 11 kilograme de reziduuri metabolice. Intestinele pot depozita o cantitate impresionantă de materie parţial digerată în stare de descompunere (putrefacţie), chiar şi medicamente sau alte chimicale toxice, decenii la rând.
Sănătatea colonului pune accentul pe prevenire – cel mai important pas în menţinerea sau recăpătarea sănătăţii vitale. Astfel spus,

pentru o viaţă lungă şi sănătoasă, cel mai important lucru este să avem un colon curat, care este şi garanţia unui ficat mai sănătos. Suc pentru curăţarea colonului 

Pentru cele mai bune rezultate, bea băutura asta înainte de micul dejun, pe stomacul gol. Mai ia un pahar înainte prânz și un pahar înainte de cină. Evită alimentele picante și mesele grele.
Ingrediente

Jumătate de cană de suc de mere 100% natural, preparat în casă
2 linguri suc de lămâie
1 lingură de suc de ghimbir
Jumătate linguriță de sare de mare
Jumătate de cană de apă caldă.

Adaugă întâi sarea de mare în

apă și amestecă până când se dizolvă. Amestecă bine și adaugă apoi cele trei sucuri.

Ultimele stiri