vineri, iunie 9, 2023

Pe lângă faptul că sunt un puternic agent anti-cancerigen, semințele de in sunt bogate în fibre alimentare, care ajută la promovarea pierderii în greutate, scad nivelul colesterolului și previne constipația.

Semințele de in au multe proprietăți grozave. Oamenii îl folosesc ca remediu acasă în diverse aplicații; două dintre cele mai populare sunt curățarea colonului și arderea grăsimilor corporale. Vrei să știi cum poți face asta? Aflați în următorul articol. Vă vom explica cum vă puteți curăța colonul și puteți arde grăsimile cu semințe de in!

Pentru a vă oferi un fundal complet, intestinele (sau colonul) sunt responsabile de eliminarea paraziților și a materiei solide nedigerate din organism.

Problemele apar atunci când unele dintre aceste reziduuri nu sunt complet îndepărtate și încep să se acumuleze. Acest lucru poate provoca anumite boli, deoarece toxinele ajung în cele din urmă în fluxul sanguin. La rândul său, corpul tău suferă daune ireparabile.

Unele probleme pe care le-ați putea întâmpina includ: constipație, diabet, un metabolism accelerat, boli hepatice sau renale, probleme de vedere sau auz, artrită, cancer, creșterea slabă a părului și a unghiilor și pielea plictisitoare sau lipsită de viață.

Relația dintre curățarea colonului și pierderea în greutate

Mulți oameni nu înțeleg de ce primul lucru pe care ar trebui să-l facă pentru a pierde în greutate este curățarea colonului. Așadar, este important să știi că nu tot ce mănânci trebuie să „rămâne” în corpul tău.

Deșeurile care se acumulează în intestine te pot face să te simți umflat și nesănătos

Aceste obiceiuri proaste provoacă, de asemenea, dureri abdominale, disconfort, creștere în greutate și alergii, precum și indigestie sau o digestie lentă.

Din momentul în care decideți să vă curățați colonul pentru a pierde în greutate și pentru a elimina orice deșeuri stocate în intestine, trebuie să vă schimbați dieta și să includeți mai multe alimente sănătoase, cum ar fi fructele, legumele, cerealele integrale, nucile și fibrele.

Care sunt proprietățile semințelor de in?

Semințele de in sunt un puternic anti-cancerigen. De asemenea, are capacitatea de a bloca fluxul de estrogen, prin simularea acestui hormon (datorită conținutului său ridicat de acizi grași omega-3).

Semințele de in conțin o substanță care reglează tensiunea arterială și funcția arterială, ceea ce o face o alegere excelentă pentru echilibrarea metabolismului grăsimilor, calciului și energiei.

Semințele de in conțin și o mulțime de fibre alimentare, mai mult decât orice alt cereale. Aceasta, împreună cu celelalte componente pe care le-am enumerat anterior, transformă semințele de in într-un super aliment. Prin urmare, este excelent pentru dietele care ajută la pierderea în greutate, la scăderea nivelului de colesterol și la prevenirea constipației, potrivit Healthline.

Ca și cum acest lucru nu ar fi suficient, semințele de in scad riscul de cancer de sân, prostată, plămâni și colon. De asemenea, poate avea efecte uimitoare în următoarele condiții:

 • Stres
 • Diabet
 • Retenție de fluide
 • Producția de spermă
 • Depresie
 • Alergii
 • Funcția glandulare
 • Probleme vizuale

Cum să folosiți semințele de in pentru a vă curăța colonul și a pierde în greutate

Cele mai multe clisme și curățări ale colonului funcționează doar într-o porțiune foarte mică a intestinelor, aproximativ 50 de centimetri. De asemenea, necesită instrumente foarte specifice și anumite cunoștințe pentru a le face corect.

Prin urmare, o modalitate excelentă de a vă curăța colonul complet este să consumați semințe de in sau făină de in timp de trei săptămâni consecutive.

Acest tratament vă va curăța complet colonul prin îndepărtarea oricărui exces de mucus, materii fecale și paraziți. Dar vă va menține intactă microflora intestinală. Această metodă vă va ajuta, de asemenea, să pierdeți în greutate și să ardeți grăsimile mai repede. Va avea un efect pozitiv asupra reglarii metabolismului lipidelor.

Semințele de in sunt ușor absorbite pentru a elimina toxinele din organism, pentru a reduce nivelul colesterolului și pentru a reduce conținutul de grăsimi și zahăr din sânge. O curățare a colonului folosind semințe de in este bună pentru persoanele care suferă de:

 • Inflamație a sistemului gastrointestinal sau a tractului respirator superior
 • Ulcer gastric, gastrită, colită sau ulcer duodenal
 • Boli precum infecțiile tractului urinar, pielonefrita sau cistita
 • Obezitate sau greutate corporală excesivă, precum și tulburări ale metabolismului lipidic

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private