sâmbătă, noiembrie 26, 2022

O altă pacientă a  medicului ginecolog Florian Robe de la maternitatea Polizu a dezvăluit calvarul prin care a trecut după ce  fost indusă în eroare și a trăit cu un făt mort în pântec, știind de fapt că bebelușul trăiește.

Conform avocatului Adrian Cuculis, o a patra persoană susține că este victima medicului Florian Robe.

O femeie însărcinată în șapte luni a fost la controlul de rutină. Medicul Robe i-ar fi scanat ecografic sarcina în mod greșit. Bebelușul a murit în pântecul mamei, iar femeia a trăit cu fătul mort, crezând că este viu.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicilor: acest tip de pește este e...

Pacienta locuiește acum în Germania

„A patra persoană care se consideră victima doctorului Robe de la Polizu. În urmă cu mai multa vreme, doctorul ar fi scanat ecografic sarcina în mod greșit, iar în luna a șaptea de concepție nu le-ar fi spus părinților nimic și acest lucru ar fi dus la decesul fătului și cu o constatare făcută după mai multe zile.

Femeia trăia cu un făt mort în pântec , știind de fapt că este viu. Deși familia ar fi cerut cadavrul în mod expres, medicul ar fi refuzat absolut să le dea copilul și ar fi refuzat și să elibereze certificat constatator al decesului.

Persoana locuiește acum în Germania și este de acord să împărtășească experiența îngrozitoare. Se conturează o imagine mai clara asupra medicului și declarațiile acestor persoane vor fi folosite în dosarul de fond în circumstanțiere negativă”, a spus avocatul Adrian Cuculis, potrivit stirileprotv.

Te-ar mai interesa: Dieta Cameliei Șucu. Cum se menține într-o formă d...

Medicul Florian Robe este vizat de mai multe acuzații din partea pacientelor sale. O mamă a relatat recent că fetița sa a fost scăpată în cap la naștere. O altă femeie a povestit că a pierdut o sarcină la 27 de săptămâni în urma unei intervenții făcute de același medic de la Maternitatea Polizu din București. De asemenea, o altă mamă a mărturisit că fetița sa născută prematur era să moară din cauza medicului Florian Robe care a refuzat să o salveze.

Te-ar mai interesa: Dieta lui Dragoș Bucur de când a aflat că are diab...

Medicul Florian Robe, cercetat pentru tentativă de omor calificat

Florian Robe, medic de specialitate obstetrică-ginecologie din cadrul Maternităţii Polizu, este cercetat pentru tentativă de omor calificat.

O femeie care a născut la maternitatea Polizu din Capitală l-a acuzat pe medic că i-ar fi lăsat bebeluşul, o fetiţă născută prematur la şase luni, să moară.

Bebelușul, deși prezenta semne vitale, a fost pus într-o caserolă închisă cu capac, după care într-un sac. O asistentă a găsit copilul după mai bine de 12 ore de la declararea decesului.

Te-ar mai interesa: Cum să scapi de condensul de pe geamuri. Trucuri p...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private