Sari la conținut

Dacă ai acest VIS înseamnă că ți s-au fost făcut VRĂJI

Visul cu insecte poate fi foarte comun și nu reprezintă nimic special. Cu toate acestea, deși mulți cred că are legătură cu traiul în spații naturale sau cu dorința de a pleca în vacanță și de a se deconecta de la rutină, există un vis special capabil să dezvăluie dacă ai fost practicat vrăjitoria.

Muștele nu sunt o specie obișnuită în visele cu insecte, așa că, dacă ți se prezintă acestea, trebuie să fii atent la conținutul și la proeminența lor pentru a detecta dacă este vorba de dezvăluirea unei vrăji care ți-a fost aplicată.

Cum să știu dacă mi s-au făcut vrăji

Muștele sunt insecte asociate cu boala, murdăria și chiar cu moartea însăși, așa că ele indică întotdeauna un semn rău. Cu toate acestea, există vise despre ele care sunt mai alarmante decât altele.

Dacă această insectă îți apare în cele din urmă zburând, este un motiv de alertă, deoarece specialiștii asigură că ar putea însemna că vorbesc despre tine cu intenții rele. Însă, dacă în visele tale aceasta este combinată cu fum, este semnul definitiv că aceștia practică vrăjitoria asupra ta, așa că este esențial să efectuezi o purificare.

Cum să te curăți de vrăjile altora

În cazul în care bănuiți că sunteți vrăjit, vă puteți curăța spiritual în trei pași simpli care pot elimina complet energiile rele care v-au fost trimise.

Modul corect este de a efectua ceea ce se numește „bano de ruda”. Aceasta este o plantă cu proprietăți ezoterice de protecție și purificare. Acest procedeu constă în încălzirea unui litru de apă și scufundarea în ea a rudei proaspete împreună cu câteva boabe de sare grunjoasă.

Odată ce infuzia este călduță, luați-o cu dvs. în baie și puneți-o lângă cadă. Faceți duș ca de obicei și apoi clătiți-vă cu amestecul, întinzându-l de la gât în jos, cu accent deosebit pe piept și spate.

Nu uitați să vă spălați bine prosoapele când terminați și să clătiți cada cu multă apă, scrie sursa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel