vineri, mai 29, 2020

Relațiile armonioase și fericite sunt din ce în ce mai rare, în zilele noastre. Este adevărat că femeile au ridicat standardele mult, au învățat să își ceară dreptul la fericire.

Femeile au nevoie să se simtă în siguranță și iubite, dar vor și un iubit plin de calități și dornic de a le satisface nevoile fizice și emoționale.

Cercetătorii au stabilit câteva criterii care le arată femeilor că sunt iubite și că bărbatul care face aceste lucruri este unul care nu trebuie scăpat, ci păstrat bine.

Citește și:

Dacă îi place să te sărute. Un bărbat care te iubește își va dori să te sărute zilnic și intens. Nu va fi grăbit și va savura timpul petrecut cu tine. Îți va acorda atenție, iar ție îți va plăcea la nebunie.

Dacă îți iubește corpul. Dacă ai văzut vreodată un bărbat care i-a plesnit fundul în public iubitei și ai crezut că aceasta este o dovadă a dragostei, te înșeli amarnic.

Citește și:

Bărbații care își iubesc partenera cu adevărat arată asta și în public. Dau atenție tuturor părților corpului femeii iubite, în dormitor și în afara lui.

Se cuibărește la pieptul tău. Sigur, stă pe sânii tăi, dar nu e doar asta. Vrea să te simtă aproape, permite-i să se simtă în siguranță cu tine. Apropierea fizică creează un cerc al încrederii în dormitor.

Vrea să facă dragoste cu tine, nu sex. Desigur, este o diferență mare. Dacă iubitul tău e super grăbit, are un obiectiv și atât, trebuie să știi că nu e un bărbat de cursă lungă, nu e genul pe care l-ai vrea de soț. Dacă e atent la nevoile tale și vrea să fii satisfăcută, dacă nu se grăbește, e genul de bărbat care merită iubit toată viața.

Citește și:

Dacă îți spune fanteziile lui. Când îți povestești fanteziile, este clar că o faci cu o persoană de încredere. Ce rost are o relație în care nu poți fi sincer cu partenerul?

Dacă îi plac îmbrățișările. După sex, nu se îmbracă rapid, ci stă și te alintă, te îmbrățișează. Dacă îl vezi că își dorește să mai stea cu tine, e genul de bărbat cu care ți-ai dori să te căsătorești.

E manierat, atât în dormitor, cât și în afara lui. Este un gentleman, care se gândește și în perspectivă, care cunoaște bunele maniere și le aplică în intimitate și în public.

Bineînțeles, toate aceste trăsături se potrivesc femeilor care își doresc lucrurile acestea. Așa că, dacă aveți gânduri de relații stabile, gândiți-vă bine înainte ce vă doriți și ce v-ar face fericite.

Parteneri